3 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Wie heeft verzonnen dat het miljoenen verslindende koningshuis ‘een verbindende factor is

koning

 48 total views,  10 views today

Koning W.A. en zijn Maxima op de voetbaltribune voor EK Nederland – Oekraïne

Om te ‘bewijzen’ dat koning Willem Alexander en pampakoningin Maxima ‘een verbindende factor spelen in onze maatschappij’, zat het stel afgelopen op de tribune bij de wedstrijd van Nederland tegen Oekraïne en was Koning Willem-Alexander op bezoek in de Oranjestraat, jawel zonder zich weer eens aan de coronamaatregelen te houden maar dat heeft slaaf mark Rutte alweer goed gepraat.

Wie er ooit heeft verzonnen dat het koningshuis ‘een verbindende factor is in de maatschappij’ weet ik niet, maar het is van een ongekend hoog kulgehalte, hoe hard men ook zijn/haar best doet om Nederland Oranje te maken, men spreekt zelfs niet meer van het Nederlands elftal maar van ‘oranje’ en dat sinds een paar jaar gevolgd door ‘leeuwen en leeuwinnen….’ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je zou hooguit kunnen stellen dat de harde kern van sportliefhebbers zich laat verbinden door de kleur oranje en daaraan verbindt men dan meteen het koningshuis, terwijl het zeker is dat zich ook onder deze sportliefhebbers een fiks aantal mensen bevindt die niets van het misdadige koningshuis willen weten……. Misdadig? Ja, daar keer op keer blijkt dat het muizennest Oranje* zich bezighoudt met fraude en andere onfrisse zaken als belastingontduiking, zelfs ‘de koning’ heeft zich schuldig gemaakt aan fraude en heeft dat bij herhaling gedaan……

 

koning

Zo kijk eens Max, we zijn populairder dan we dachten, ondanks mijn meest verse fraude met de Koninklijke Domeinen in Apeldoorn!!Verder is het uiteraard een grote schande dat het koningshuis nog steeds grootaandeelhouder is van ‘Koninklijke Shell’ >> men weigert weliswaar nog aan te geven hoeveel aandelen het koningshuis heeft in deze wereldvernietiger, maar dat dit aanzienlijk is, is meer dan zeker, immers wat zou er tegen zijn als het koningshuis aangeeft deze aandelen van de hand te hebben gedaan en Shell zou verplichten het koninklijk uit haar naam te halen??!!!

Vergeet verder niet dat Shell niet alleen één van de hoofdverantwoordelijken is voor de klimaatverandering en grote milieuschade door olielekken, maar dat haar producten benzine en diesel ook nog eens zorgen voor jaarlijks rond de 18.000 mensen die jaren eerder overlijden en dat meestal na een akelig ziekbed, doordat ze jarenlang auto-uitstoot hebben ingeademd, daarnaast loopt jaarlijks een groot aantal kinderen long- en luchtwegklachten op door diezelfde uitstoot……

W.A. en Maxima op de tribune voor een EK wedstrijd is niets anders dan een walgelijke show en promotie van het meer dan achterhaalde middeleeuwse instituut koningshuis!!

* Het koningshuis boogt er wel op van Oranje te zijn, echter de huidige ‘Oranjes’ hebben niets van doen met de Oranjes uit de 16de eeuw >> het koningshuis weigert dan ook om DNA af te laten nemen zodat dit kan worden vergeleken met de Oranjes uit die tijd die in Delft begraven liggen…… (trouwens je behoeft alles behalve trots te zijn op de Oranjes uit de 16de en 17de eeuw, deze figuren waren allen schuldig aan grove oorlogsmisdaden…..)

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments