Een Noord-Koreaanse overloper zegt dat de hersenspoeling op Amerikaanse scholen vergelijkbaar is met de hersenspoeling op Noord-Koreaanse scholen


Lang geleden besloot links dat een van de beste manieren om de Amerikaanse samenleving te transformeren zou zijn om het onderwijssysteem over te nemen, en die verovering is nu voltooid. Van top tot teen domineert links ons onderwijssysteem volledig en op dit moment zijn onze scholen weinig meer dan openbare indoctrinatiecentra. Ik heb meer dan een derde van mijn leven op die scholen doorgebracht, dus ik weet waar ik het over heb. Helaas zijn de dingen bergafwaarts gegaan sinds ik in 2003 mijn laatste diploma behaalde.

Als je me niet wilt geloven, geloof je misschien een Noord-Koreaanse overloper die onlangs een grote Amerikaanse universiteit bezocht.

Yeonmi Park weet hoe echte onderdrukking eruit ziet. Ze werd geboren in Noord-Korea en op 13-jarige leeftijd had ze letterlijk voor haar ogen mensen zien sterven van de hongerdood. Gelukkig kon ze Noord-Korea ontvluchten voor een beter leven.

In 2016 stapte Park over van de universiteit waar ze studeerde in Zuid-Korea naar Columbia University hier in de Verenigde Staten. Aanvankelijk was ze erg enthousiast om in dit land te kunnen studeren, maar toen ze eenmaal lessen begon te volgen, realiseerde ze zich al snel dat “zelfs Noord-Korea niet zo gek is” …

Een Noord-Koreaanse overloper zei dat ze de VS beschouwde als een land van vrije gedachte en vrije meningsuiting – totdat ze hier ging studeren.

Yeonmi Park studeerde aan de Columbia University en werd onmiddellijk getroffen door wat zij zag in de klas anti-westerse sentimenten en een focus op politieke correctheid waardoor ze dacht: “zelfs Noord-Korea is niet zo gek.”

Over de hele wereld keken mensen vroeger naar Amerika als een baken van vrijheid, maar we zijn al heel lang geen baken van vrijheid meer.

Park kwam naar dit land in de verwachting “te leren denken”, maar in plaats daarvan zegt ze dat haar professoren haar probeerden te dwingen “te denken zoals ze willen dat je denkt” …

Een van de honderden Noord-Koreaanse overlopers die zich in de Verenigde Staten vestigden, Park, 27, werd in 2016 overgeplaatst van een Zuid-Koreaanse universiteit naar Columbia University en was diep verontrust door wat ze aantrof.

“Ik had verwacht dat ik dit fortuin, al die tijd en energie, zou betalen om te leren denken. Maar ze dwingen je om te denken zoals ze willen dat je denkt’, zei Park in een interview met Fox News. “Ik realiseerde me, wauw, dit is krankzinnig. Ik dacht dat Amerika anders was, maar ik zag zoveel overeenkomsten met wat ik in Noord-Korea zag dat ik me zorgen begon te maken.”

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel van onze jonge mensen zo drastisch veranderen als ze eenmaal naar de universiteit gaan.

Het hele systeem is ontworpen om je te indoctrineren om bepaalde dingen te geloven, en de meeste jonge mensen die naar de universiteit gaan, gaan gewoon mee in het programma. Het is erg moeilijk voor degenen die onafhankelijk willen denken om tegen de stroom in te gaan, en degenen die hun bezwaren uiten, worden vaak het doelwit van vervolging.

Helaas zijn de waarden en principes die in de hoofden van onze jonge mensen worden gestampt, rechtstreeks in strijd met de waarden en principes waarop deze natie is gegrondvest.

Toen ik opgroeide, waren wij de ‘good guys’ en de ‘bad guys’ waren de goddeloze communisten aan de andere kant van de wereld.

Tegenwoordig zijn de ‘slechteriken’ nog steeds de ‘slechteriken’, maar wij willen ook ‘slechteriken’ zijn. Dit is iets dat helemaal geen zin heeft om te parkeren…

“Jullie hebben het gezond verstand verloren dat ik als Noord-Koreaan niet eens kan bevatten”, zei ze.

“Waar gaan we heen vanaf hier?” ze vroeg zich af. “Er is geen rechtsstaat, geen moraliteit, niets is meer goed of slecht, het is complete chaos.”

“Ik denk dat dat is wat ze willen, alles vernietigen en herbouwen tot een communistisch paradijs.”

In die paar korte zinnen vatte ze op briljante wijze samen waar we als samenleving staan.

Er is geen toekomst voor Amerika als we op dit huidige pad blijven, en dat kan ze heel duidelijk zien.

Waarom kan niet iedereen?

Een belangrijke reden waarom de meeste Amerikanen het grotere geheel niet kunnen zien, is omdat de hersenspoeling niet alleen beperkt is tot onze scholen. Links heeft ook de grote media in dit land volledig overgenomen, en dus is de overgrote meerderheid van het “nieuws” en “entertainment” dat de meeste Amerikanen consumeren ook ontworpen om de manier waarop we de wereld bekijken te veranderen.

We worden verondersteld “persvrijheid” te hebben in deze natie, maar zoals Dr. Michael Brown heeft opgemerkt , hebben we echt “persvrijheid” wanneer alle grote verkooppunten allemaal exact dezelfde dominante verhalen pushen? …

Ik ben enorm dankbaar dat ik hier in Amerika woon in plaats van in een land als Noord-Korea, en ik waardeer de persvrijheid die we genieten echt. Tegelijkertijd, als de reguliere media zo krachtig kunnen samenwerken bij het verspreiden van leugens en het achterhouden van waarheden, zijn wij dan zoveel beter dan landen met door de staat gecontroleerde media?

Nogmaals, het is absoluut waar dat, hier in Amerika, elk verhaal dat door media-outlet A naar voren wordt gebracht, kan worden uitgedaagd door media-outlet B. Tegelijkertijd, als de dominante media-outlets slechts één verhaal rapporteren, onderdrukken of censureren of uit de hand verwerpen allemaal tegenverhalen, is het hersenspoelingseffect niet hetzelfde voor degenen die afhankelijk zijn van die dominante verkooppunten?

Voor veel meer over de macht die de elite heeft over de informatiestroom in onze samenleving, zie mijn vorige artikel getiteld “Meer dan 90% van het nieuws dat je op televisie ziet is eigendom van en wordt gecontroleerd door slechts 5 gigantische bedrijven” .

Op dit moment is Amerika een “idiocratie” geworden waar de meeste mensen gewoon gewillig accepteren wat ze moeten denken. Degenen die ervoor kiezen om voor zichzelf te denken, worden beschouwd als “onruststokers”, en de afgelopen jaren zijn we getuige geweest van een ongekende censuurcampagne die is ontworpen om dergelijke mensen het zwijgen op te leggen.

Wat de elite wil, zijn enorme kuddes hersenloze “schapen” die nooit in staat zullen zijn om voor zichzelf op te komen omdat ze zulke losbandige idioten zijn. Ik kwam eerder vandaag een nieuwsbericht over zo’n persoon tegen …

Een man uit Dracut wordt beschuldigd van poepen achterin een politieauto en opnieuw op de verdieping van de boekingsruimte van de Hudson Police Department, nadat hij zaterdagochtend was gearresteerd op beschuldiging van rijden onder invloed, aldus de politie.

Naast DWI werd de 41-jarige Jason Shea beschuldigd van ongehoorzaamheid aan een officier en drie tellingen van crimineel onheil – één telling voor elke keer dat hij poepen op politieterrein, volgens een persbericht van de Hudson Police Department.

Dit is wat de meeste Amerikanen zijn geworden.

We zijn hersenloze drones geworden die niet kunnen stoppen met poepen op onszelf zoals onze meesters met ons doen wat ze willen. We spartelen letterlijk in onze eigen vuiligheid terwijl onze samenleving voor onze ogen uit elkaar valt.

Word wakker en begin zelf na te denken voordat het te laat is.

Yeonmi Park had gelijk toen ze zei dat we alle gezond verstand verloren hebben. We gaan elke dag meer op Noord-Korea lijken, en de meeste Amerikanen staan ​​gewoon aan de kant en laten het gebeuren.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord