Wat zit er achter de ‘Woke’-revolutie?


 4 total views,  2 views today

Is het een doorbraak van een al decennia lang gekoesterd ideaal? Of een cynische afrekening in het criminele milieu? Het probleem, zoals altijd, is dat generalisaties de inspanningen van bepaalde individuen tekort doet. Met enige regelmaat veeg ik hier de vloer aan met mensen met ‘Goede Bedoelingen’, omdat ze zo verschrikkelijk veel ellende veroorzaken. Culminerend in de ‘Eindeloze Oorlogen’, verkocht als even zovele gewapende conflicten die nodig zijn om mensen te ‘bevrijden’.

Steun voor die oorlogen, en een enorme waaier aan activiteiten van geheime diensten, komt niet exclusief van de mensen die getrouwd zijn met het ‘Militair-Industrieel’-complex, zoals het in de tijd van Eisenhower heette, en waarvoor hij de bevolking van de Verenigde Staten waarschuwde. ‘Industrieel’ kun je inmiddels wel schrappen. Maar ‘Militair’ staat fier overeind, en groeit nog elke dag. We mogen niet meer autorijden, niet meer vliegen, niet meer op een ‘cruise’, want dat is verschrikkelijk slecht voor het klimaat. Maar we sturen wel marineschepen naar de andere kant van de aardbol om China te sarren. En dat is dan nadat we in een hele waaier aan landen de hele boel aan gruzelementen hebben gebombardeerd. Veel belangrijker voor die dynamiek, zijn de ‘linkse’ mensen (waaronder veel voormalige ‘rechtse’ mensen) die lijden aan ‘Progressophobia’.

Diezelfde mensen die zich de benen uit hun gat lopen om de ‘Big Reset’ van de grond te tillen, uitgedacht door het ‘World Economic Forum’, gesteund door oligarchen die hun partijen, organisaties, ‘initiatieven’ en bewegingen met honderden miljoenen tegelijk steunen. ‘Groen Europa’ hangt volledig aan het infuus van George Soros en andere puissant rijke lieden die de ‘Big Reset’ organiseren, terwijl die ‘linkse rakkers’ denken dat ze de ‘oppositie’ zijn. Zoals ze ook een hele waaier aan extreem rechtse types in Rusland, Belarus, Oekraïne, Syrië en China steunen, alsof ze ook maar íets gemeen hebben met die lui, anders dan het geld van die oligarchen, en cynische ‘veiligheidsdiensten’.

Zoals ik op mijn blog regelmatig schrijf, ben ik oprecht bang dat het hele zaakje in ons gezicht explodeert. We weten nu dat het niet zo is dat als je een vrouw, of iemand die ‘gay’ is aanstelt als ‘chef martelkamer’, dat dat dan een stap in de goede richting is, en de voorbode van een op handen zijnde vrede. Het probleem is dat we nooit écht inzicht hebben gekregen in de verwevenheid van een criminele bestuurlijke organisatie, en het publieke gezicht in de vorm van ‘Volksvertegenwoordigers’. En nu wil ik u ook meteen waarschuwen om niet direct het ‘Grote Complot’ erbij te slepen, en alle ‘Volksvertegenwoordigers’ af te serveren als leden van dat obscure genootschap. Het is onvoorstelbaar veel ingewikkelder, en subtieler.

Maar dat, zéker in de Verenigde Staten, maar ook in tal van andere westerse landen, de geheime diensten nauw samenwerken met criminele organisaties, is allang geen geheim meer. Af en toe probeert iemand er een eind aan te maken, en de slachtoffers te mobiliseren, maar als regel loopt dat niet goed af. Maar nu is er iets anders aan de hand, zo komt het mij voor. De geboorte van het ‘Intersectional Empire’ is een experiment geboren uit wanhoop, zo u wilt. Het ‘WEF’ en haar belangrijkste financiers dachten aan een ‘Global Reach’, maar toen haakten Rusland en China af, en gingen hun eigen weg. Die weg, het Chinese ‘Belt and Road Initiative’, en de ‘Shanghai Cooperation Organisation’, waarin de ‘fabrieken’, de ‘innovatie’ en de ‘grondstoffen’ samenkomen, als tegenwicht voor het plan van de ‘Financiële Instellingen en ‘Militaire Macht’ die in ons deel van de wereld de boventoon voeren, schept voor het westen een onhoudbare situatie, als (generaliserend gesproken) de ene helft van de wereld alles bezit (grondstoffen), en maakt, en de andere helft van de wereld op een berg ‘Mickey Mouse-flappen’ zit, en alleen maar alles kapot kan maken met al die dingen die ‘BOEM!’ zeggen.

De rode lijn op dit blog is dat er beslist cynische lieden die ‘Woke’-ontwikkeling aanjagen, terwijl ze wéten dat het in geen duizend jaar gaat werken om de Russen en de Chinezen ook zo gek te krijgen dat ze instappen, maar die cynische lui zouden kansloos zijn zonder onze steun. Daar moet dan bij worden aangetekend dat criminele organisaties geen problemen hebben met onbeheersbare landen die afgeladen zijn met dingen die ‘BOEM!’ zeggen, en afgeladen met ‘Mickey Mouse-flappen‘.

De narigheid is eigenlijk dat er achteraf altijd mensen zijn die het patroon analyseren, er iemand, of een groep bij zoeken die in de buurt zitten van een sleutelpositie, die vervolgens achteraf de regie (schuld) geven, waardoor het idee van een ‘Groot Complot’ bevestigd wordt. Alsof het volk geen enkele blaam treft, of, als het goed uitpakt, niet meer was dan een verzameling pionnen op een schaakbord. U en ik kunnen, individueel, een bepaalde ontwikkeling niet stoppen. Maar als collectief kunnen we dat wel. Dat geldt zowel voor ontwikkelingen waar een volk door ‘gek’ te gaan doen de welvaart en het welzijn verspeelt, als in situaties waar de hele zaak op gruwelijke wijze naar de verdommenis gaat. Dus ik kijk naar ons, zie al die ‘Goede Bedoelingen’, terwijl ik denk dat we ‘gek geworden zijn’, en dan ben ik toch bang dat we niet goed bezig zijn, en dat het allemaal wel erg jolig is, maar dat het een ernstig ‘doorgesnoven’ indruk maakt. En dan maar hopen dat we niet volledig uit ons dak gaan, met al die wapens, als de rekening straks op de mat valt, en ons ‘Mickey Mouse-geld‘ niks meer waard is.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord