Na drievoudige moord: burgemeester van Würzburg wil nog meer asielzoekers opnemen


 6 total views,  2 views today

Na de drievoudige moord op Würzburg maakt CDU-burgemeester Christian Schuchardt zich geen zorgen over de nabestaanden van de slachtoffers, maar vooral over het imago van stedelijke asielzoekers. Ongelofelijk: Ondanks de moorddadige IS-messenterreur, leeft Schuchardt openlijk mee met de Antifa en verklaart hij dat hij illegale immigranten zal blijven accepteren.

Na de brute mesaanval in Würzburg , waarbij een asielzoeker drie vrouwen doodde, waarschuwde burgemeester Christian Schuchardt (CDU) voor algemene oordelen over vluchtelingen. “De misdaden van individuen zijn nooit te herleiden tot bevolkingsgroepen, religies of nationaliteiten. Zelfs wij Duitsers werden na de Tweede Wereldoorlog niet over de hele linie veroordeeld. Dat geldt nu ook niet voor Somaliërs of vluchtelingen in het algemeen’, schrijft hij in een open brief. Er moet een einde komen aan het stereotype denken.

Schuchardt zei ook dat hij niet alleen had gehuild voor de slachtoffers en hun familieleden. “Maar ik huilde ook om onze stad. Door deze kortsluiting is deze vergelijking zo duidelijk. Vluchtelingen, immigranten, gewelddadige criminelen, religieuze strijders en terroristen – bloedbad.” Maar deze vergelijking is niet toegestaan. De politie zal de achtergrond van het misdrijf ophelderen.

Vrijdagmiddag stak een 24-jarige Somaliër drie vrouwen neer in het centrum van Würzburg en verwondde anderen, van wie sommigen levensbedreigend. Na zijn arrestatie zei hij dat hij zijn “jihad” had uitgevoerd. Volgens getuigenverklaringen riep hij tijdens de mesaanval “Allahu Akbar”.

Mesaanval doet denken aan de terroristische aanslag van 2016 in Würzburg

De Afrikaan kwam in 2015 naar Duitsland. Hij was voor de aanval al bekend bij de politie en werd behandeld voor psychische problemen.

De aanslag doet denken aan de misdaad die vijf jaar geleden door een Afghaanse vluchteling in Würzburg werd gepleegd . In juli 2016 viel deze reiziger met een bijl en een mes een regionale trein aan. Vier mensen raakten zwaargewond en één persoon raakte lichtgewond bij de aanval. De politie schoot de aanvaller neer, die zich eerder had ingezet voor de terroristische militie van de Islamitische Staat (IS).

Lord Mayor werkt samen met Antifa-smokkelorganisatie

Slechts twee dagen voor de drievoudige moord in het centrum van Würzburg zei de burgemeester van de stad, Christian Schuchardt (CDU), in een video op Twitter: “Bied vluchtelingen een veilige haven. De stad Würzburg zet zich in voor dit idee. En we volgen de actie als het gaat om de mensen die hier in Würzburg aankomen.”

Würzburg is sinds 4 juli 2019 een veilige haven voor vluchtelingen. Men zou preciezer moeten zeggen: voor migranten met ruim vijftig verblijfsvergunningen, waaruit het arbeidsbureau Würzburg ook moet kiezen bij de berekening van de bijstand, zoals gerapporteerd door een arbeidsbureaumedewerker en voorzien van de relevante documenten.

De stad Würzburg, zoals te lezen is op de website van de niet-gouvernementele organisatie Seebrücke, “betuigt haar solidariteit met mensen op de vlucht en de doelen van de Seebrücke”. Het zorgt ook voor “de snelle en ongecompliceerde opname en huisvesting van mensen die op zee uit nood zijn gered, naast het distributiequotum van degenen die bescherming zoeken”. Het zegt ook: “Würzburg verklaart zich bereid om mensen op te nemen en op te vangen die op zee zijn gered uit nood, bijvoorbeeld door een civiele reddingsboot, vergelijkbaar met een herplaatsingsprogramma. Deze toelating vindt plaats naast het verdelingsquotum van asielzoekers. Hiertoe is een overeenkomst gesloten met het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken en Sport, het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen en de deelstaat Beieren.”

Schuchardt is blij met elke nieuwe vluchteling

De CDU (niet CSU!) Burgemeester van Würzburg, Christian Schuchardt, deed in een brief een beroep op Angela Merkel om een ​​oplossing te vinden om nog meer migranten op te nemen. Daarbij verwees Schuchardt naar ethische, christelijke en religieuze waarden. Zijn stad had “succesvol het hoofd geboden aan de grote aantallen immigranten.” Een groot deel van de migranten was al “met succes begonnen te integreren.” Hij bood Angela Merkel aan dat Würzburg vrijwillig meer migranten kon opnemen.

Op 4 juli 2019 kondigde de stad Würzburg in een persbericht aan dat haar burgemeester Schuchardt zich tot de niet-gouvernementele organisatie Seebrücke had gewend met het verzoek: “Ik zou blij zijn als de Europese stad Würzburg zou worden vermeld als een” veilige toevluchtsoord “in het grote netwerk van de Seebrücke in de toekomst zou.”

Bovendien schreef de burgemeester van de Frankische universiteitsstad, die bijna 130.000 inwoners telt, rechtstreeks een brief aan de Italiaanse regering: Schuchardt verklaarde dat hij voor de gelegenheid een brief aan Matteo Salvini had geschreven met een beroep tegen de onmenselijke praktijken op de Middellandse Zee Zee en de criminalisering van het redden van mensen in nood.

Op 12 juli 2019 benadrukte de gemeenteraad van Würzburg in een intergroepsbrief aan de burgemeester opnieuw dat “de zeer gevestigde sociale dienst” sinds 2015 met succes de vereisten van de vluchtelingenstroom onder de knie had”.

De lokale groepering van de Würzburger Seebrücke roept momenteel op tot “een open Europa, solidariteitssteden, veilige havens en geen Europese vesting”. solidariteit tegen angstzaaierij, deportatie, isolement en uitsluiting.”

En om de verantwoordelijkheid van Schuchardt als gevolg van de samenwerking tussen de CDU-burgemeester en de Seebrücke volledig weer te geven, is hier een kruisverwijzing naar de Würzburg Seebrücke Facebook-pagina en een gedeeld bericht van de Würzburg Antifa over de mesmoorden op vrijdag met de volgende bewoording :

“Onze condoleances gaan vandaag uit naar alle getroffenen in Würzburg. We wensen de gewonden een spoedig herstel. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden. Niemand hoeft op dit moment alleen met deze situatie om te gaan! Als je wilt, praat er dan met mensen over en geloof niet dat je nu ‘sterk’ moet zijn, alleen maar omdat je er persoonlijk geen last van hebt. Wat er is gebeurd is erg en je hoeft niet alleen te zijn met deze emoties. Het is onmenselijk en respectloos om uit te buiten wat er is gebeurd en het lijden van anderen. We zullen dit niet tolereren en zullen ons resoluut verzetten tegen elk racisme, elke collectieve veroordeling.”

Andere openlijk radicaal linkse of links-extremistische groepen hebben hier ondertekend: “Schwarzlicht Würzburg, Antifa Würzburg, Groep Little Nice – Radicaal Links Würzburg & Tegen Geweld”.

Burgemeester Schuchardt begon de brief aan Angela Merkel met een citaat van Goethe: “Het land dat buitenlanders niet beschermt, gaat binnenkort ten onder.” Vandaag, drie jaar later, begint hij een open brief aan zijn inwoners van Würzburg met de woorden: “Ik riep Schuchardt, “En Schuchardt bedankt de burgers die zich tegen de dader hadden geworpen:” Er waren voorbijgangers, mensen met morele moed, die zich tegen de dader wierpen met gevaar voor lijf en leden. ”

Bijna tegelijkertijd publiceerde de Würzburger Seebrücke een verklaring van de Würzburg Antifa en de Focus publiceerde een BKA-analyse onder de kop: “BKA-paper toont de ware omvang van immigrantencriminaliteit”. De Focus schrijft daar dat er groepen zijn die dergelijke gevallen als individuele gevallen zouden ‘bagatelliseren’.

Niet vandaag, misschien niet morgen, maar op een gegeven moment zouden de burgers van Würzburg hun christen-democratische burgemeester Schuchardt kunnen vragen hoe hij denkt over het immigratiebeleid, de pier en de antifascist.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord