Tsjechische president geïrriteerd door LHBTQ-lobby: “Transgenders zijn …!”


De Tsjechische president Miloš Zeman spreekt zich uit tegen het blootleggen van de eigen seksualiteit. De politicus zegt “geïrriteerd te zijn door het gay-evenement Prague Pride”. Bovendien kon hij geslachtsveranderingen door transgenders niet begrijpen.

Frontale aanval door Miloš Zeman op de LGBTQ-lobby. De president van Tsjechië heeft zich duidelijk uitgesproken tegen het blootleggen van de eigen seksualiteit. “Als iemand tot deze of gene seksuele minderheid behoort, is dat zijn of haar interne aangelegenheid. Als hij laat zien dat hij deze oriëntatie heeft, stijgt hij boven anderen uit’, zegt Zeman in een interview met CNN Prima News.

De politicus zei geïrriteerd te zijn door het jaarlijkse homo-evenement “Prague Pride”. In plaats daarvan suggereerde hij tegenacties door heteroseksuelen. “Toen ik wat jonger was, zou ik een enorme heteroseksuele demonstratie organiseren.” Dat zou laten zien hoe zinloos de demonstraties van seksuele minderheden zijn.

De president reageerde negatief op geslachtsveranderingen van transgenders. Hij kon zulke maatregelen niet begrijpen, het was zelfbeschadiging. “Elke chirurgische ingreep is een risico. En deze transgenders zijn echt walgelijk voor mij.”

Zeman beschermt Hongarije tegen LGBTQI-wet

Zeman verdedigde de Hongaarse regering, die werd bekritiseerd vanwege een wet tegen de verspreiding van LGBTQ-content op scholen. Al is hij niet principieel tegen lessen seksuele voorlichting die ook over dergelijke onderwerpen gaan, maar alleen op middelbare scholen. Basisschoolleerlingen begrijpen het onderwerp mogelijk niet goed.

Het Hongaarse parlement heeft onlangs een wet aangenomen om kinderen te beschermen tegen pedofilie . Daar hoort echter ook een verbod op reclame voor homoseksualiteit en geslachtsverandering bij minderjarigen bij. Critici klagen dat de wet niet langer is toegestaan ​​om mensen op scholen voor te lichten over homoseksualiteit. Hiervoor werd Hongarije tijdens het huidige EK voetbal ook zwaar aangevallen .

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord