Opgelucht haalt iedereen die nog een baan heeft adem


 4 total views,  2 views today

De prijzen van huizen zijn spectaculair gestegen. Aandelen zijn losgekoppeld van hun reflectie op de realistische waarde van het bedrijf. De prijs van brandstoffen en elektra gaan door het dak, ook zonder dat de olieprijs nieuwe records aantikt. Evenals spullen geïmporteerd uit China, en niet omdat ze daar duurder worden, en wijn. Er wordt overwogen een groter gedeelte van de erfenis dan reeds het geval was over te hevelen naar de schatkist. Deels om een ‘dwangsom’ die geëist wordt door Marjan Minnesma en consorten te kunnen betalen. Aan wie? Tip: Niet aan de ‘benadeelde burger‘. Terwijl de rechter een streep zet door de ‘windmolenparken’, wat de belastingbetaler ook weer een forse duit gaat kosten voordat alle regelgraaiers hun deel hebben.

Maar je hebt nog werk!

In veel gevallen heeft de werkgever geen ‘vlees meer op de botten’, als hij of zij al niet aan de genade van de bank is opgehangen. Van de KLM weten we dat die met een betonblok van rentedragende leningen rond de voeten is afgezonken, maar tal van bedrijven verkeren ‘post Covid’ in een vergelijkbare situatie. ‘Zombie-bedrijven’ werd dat ooit genoemd. Maar dat was vér voor geld gratis werd, en je nu zelfs moet betalen om bij je eigen geld te kunnen komen. Nu wemelt het van de bedrijven zoals ‘Tesla’, die sinds de oprichting geen winst maken, maar ondertussen van de oprichter een multimiljardair maakten. Zoiets was ooit onbestaanbaar. Investeringen gingen voor de verdiensten uit, en ‘aanloopverliezen’ waren ingecalculeerd, maar dat kon geen tientallen jaren duren. En de eigenaar van dat bedrijf kon geen miljarden van dat geïnvesteerde geld ‘afromen‘ voor privégebruik zolang er niks verdiend werd.

Mijn stelling is dan ook dat die ‘Big Reset’ niet iets is van de toekomst, maar dat die al in volle gang is. Die schitterende toekomst, waarin u niets meer zult bezitten wat van waarde is, alles zult huren, en intens gelukkig zult zijn. Want u heeft nog een baan! Nou is het uiteraard ook zo dat slaven ook altijd werk hebben, terwijl ze toch niet overdreven tevreden zijn. Dus werk alléén is niet echt een criterium om de vlag uit te hangen. En als ondertussen alles schreeuwend duur wordt, en alleen de eigenaar van ‘Uncle Tom (m/v, Zwart/Blank/Bruin/Geel) iets verdient, wat is er dan over om blij van te worden? Daarbij zien we nu al dat er meer en meer wordt geëxperimenteerd met ‘hybride’ vormen van beloning die verwijzen naar ‘sociaal krediet’ als de nieuwe ‘munt’.

Al dan niet ‘gevaccineerd’ is een experiment in die richting. Wie gehoorzaam een ‘prik’ is gaan halen, krijgt ‘krediet’, ook al biedt dat ‘vaccin’ geen bescherming tegen ‘Covid’, en als u ondanks die ‘vaccinatie’ toch ziek wordt, dan noemen we het de ‘Delta’-variant. Buiten beeld staan mensen te zwaaien met onderzoek waaruit blijkt dat ‘Ivermectin’, en spotgoedkoop medicijn dat al vele jaren in omloop is, beter is als profylaxe dan de ‘vaccins’, en tegen een fractie van de kosten, terwijl er verdenkingen zijn tegen de ‘vaccins‘, maar we zien ze niet, omdat het typisch ongehoorzame mensen betreft die staan te zwaaien. ‘De anderen’.

Er zijn eerder steeds meer mensen die het begint op te vallen dat het hele leven eerder een aaneenschakeling wordt van ‘gehoorzaamheidstest’, met wisselende ‘waarheden’. Die bij nader onderzoek niet ‘waar’ zijn. Bepaalde lieden worden er beter van, al die gekkigheid, maar je staat wel te kijken als ‘ongehoorzame’ burger wanneer de media je voorhouden dat we van geluk mogen spreken dat we in een land wonen dat zo goed was voorbereid op een pandemie. ‘You could have fooled me!

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord