Welkom bij de Nieuwe Wereldorde


De transformatie van de wereld in een dystopie is al lang aan de horizon – nu is deze verandering in volle gang.

In het oude normaal was er vaak sprake van een “Nieuwe Wereldorde”. Wat destijds een beetje abstract leek, krijgt nu vorm tijdens de Corona-noodtoestand. Wat nieuw lijkt te zijn, is in feite een intensivering en intensivering van de deep state-activiteiten en psy-ops van de afgelopen decennia. In de oude normaliteit zag je de spitse vinnen nog maar sporadisch, de hebzuchtige haaien van het roofkapitalisme springen nu onverholen uit het water. Ze zijn zo zeker van hun macht dat ze niet langer veel moeite doen om in het geheim te opereren. De politicoloog Ullrich Mies schetste deze sombere ontwikkelingen in een toespraak in Bochum.

Na 16 maanden coronaterreur is het voor kritische tijdwaarnemers duidelijk: we zitten vast in een gigantische pandemie van leugens, midden in een transnationaal georkestreerde psychologische oorlogsoperatie tegen de volkeren.

Kort nadat de zogenaamde pandemie was uitgeroepen, waren de tegenstrijdigheden, de willekeurige maatregelen en de permanente wetsovertreding duidelijk. Uiterlijk na enkele weken zouden de volgende maatregelen en activiteiten van de regeringen iedereen moeten doen opkijken.

Ik wil slechts een paar punten noemen:

 • de vrijstelling van vaccinatiegroepen van elke aansprakelijkheid,
 • de “instrumentalisering” van mensen als proefkonijnen voor onvoldoende onderzochte “vaccins”,
 • de onwillige steun van specifieke vaccinatiebedrijven door de Duitse regering,
 • de systematisch uitgevoerde angstcampagnes,
 • de ongelooflijke uniformiteit van dekking en
 • de gerichte vernietiging van kleine en middelgrote ondernemingen.

En dan zijn er nog de onopgeloste politieke moorden in binnen- en buitenland.

Angstproductie en coronaterreur

De coronacrisis is de geperfectioneerde voortzetting van terreur met andere middelen. Het doel van de heersers is altijd geweest om de algemene bevolking angstvallig onder controle te houden. De geproduceerde terreur begint al in de jaren zestig en zeventig met Italië als laboratorium. Daarna in München 1972, in augustus 1980 in Bologna. Sindsdien zijn er aanslagen geweest in Londen, Madrid, Amsterdam, Oslo, Parijs, Brussel, Nice, op de Maidan/Oekraïne, in Berlijn en Hanau. De aanvallen blijven meestal onopgelost en gaan verloren in de duisternis van op de NAVO gebaseerde geheime legers, geheime dienstoperaties en geheime staatspolitie. Alle aanslagen gingen over de strategie van spanning, de productie van angst in Europa, maar ook wereldwijd.

9/11 markeerde het beslissende keerpunt in een grote terroristische operatie. Al in 2001 ging het vooral om angst- en horrorproductie. De “war on terror” begon en omdat de angst voor de kwaadaardige islamisten eind 2019 grotendeels was gezakt, moest er een nieuw groot offensief worden gestart, dat zich vanaf februari 2020 ontvouwde met COVID-19 als een “war on infectie” .

Het belangrijkste motief van staatsterreur is om steeds meer geld uit de civiele samenleving te persen door angst en vijanden te produceren, zowel intern als extern, of om een ​​keerpunt in te zetten. Dat betekent dat de machtscentra – afgezien van natuurrampen – eerst de crises en oorlogen creëren waarvan ze zogenaamd later mensen willen redden. Ze veroorzaken extern en intern oorlogen en creëren door spanningen het klimaat dat samenlevingen van binnenuit corrodeert. De Corona “planemy” is een lang voorbereide, gecoördineerde en zeer gediversifieerde staatsterreur psyop en mind control operatie tegen de volkeren. Ze is een hondentrainingsact voor mensen zonder voorbeeld in de geschiedenis. Talloze ‘paniekpapieren’ die aan het licht zijn gekomen, zijn hiervan het bewijs.

Wie zijn de daders?

Het zijn de globalisten en hun complexe heerschappijarchitectuur. Ze bestaan ​​uit het grote geld, d.w.z. de rijken en superrijken, oligarchen en plutocraten, de incassobureaus zoals BlackRock , Vanguard & Co., Big Corporations, onder andere Big Data, Big Pharma en Big Tech, de militaire- industrieel veiligheidscomplex, de geheime diensten, PR- en propagandabureaus, bedrijfsmediaconglomeraten – ze hebben allemaal talloze denktanks. Regeringen zijn de uitvoerende organen van de globalisten. En de democratiemutant van Merkel is bijzonder grondig.

De nieuwe manier van overheersen van de globalisten is een gezondheidsdictatuur gebaseerd op een infectieregime dat op elk moment kan worden geactiveerd. Gisteren COVID-19, vandaag de Delta-variant, morgen de Omega-mutant, overmorgen een “Biological Warfare”-aanval. De globalisten willen de terugkeer naar elke vorm van leven die iets te maken heeft met “normaliteit” blokkeren. Na de eerdere vernietiging van economie en samenleving kan dat sowieso niet meer. De globalisten zullen hun infectieregime voeden en vetmesten met corrupte politici, wetenschappers, PR-bureaus, heersende media en propaganda-huurlingen zolang ze nodig hebben om hun gewenste totalitaire Nieuwe Wereldorde te implementeren.

Ik moet zeggen dat ze honderden hooggekwalificeerde medische professionals en internationale wetenschappers niet horen, rechters die niet tot de gewenste vonnissen komen terroriseren, werken met Gestapo-methoden, mensen uit hun beroep pesten en de censuur- en verwijderknoppen op YouTube , Facebook , Twitter raakt oververhit , vertel het jullie niet.

Alle excessen van een regime dat volledig uit de democratische controle is geraakt en ten val is gebracht. Politieke criminelen, opportunisten, psychopaten, anti-Duitsers en machiavellisten hebben van het land een open psychiatrie gemaakt.

De mythe van grote zorgen

De grote zorg van de politiek voor “volksgezondheid” is het meest leugenachtige aantal in de menselijke geschiedenis. Er zijn nergens ter wereld gecoördineerde inspanningen geweest om de echte bevolkingsdoders van pandemische proporties te bestrijden die de geïndustrialiseerde landen al tientallen jaren vergezellen: hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht en obesitas, kanker en depressie.

Alleen al in Duitsland sterven miljoenen voortijdig aan deze leefstijlziekten. Al deze beschavingsziekten konden niet eens in de buurt komen van het ontvouwen van de dictatoriale maatregelen die we vandaag ervaren met deze verzonnen pandemie. Dit zou niet eens bestaan ​​als de WHO de pandemiedefinitie in 2009 niet had gewijzigd. Dat betekent: je hebt 10 jaar toegewerkt naar het besmettingscijfer!

De verontrustende uitspraken van de regering-Merkel over de volksgezondheid zijn overstemd en onjuist. Als de heersende politieke kaste van dit land zich bekommerde om het welzijn van de bevolking, zou het het gezondheidszorgsysteem niet door de stronthaaien en hun corrupte commissie-extra’s hebben gegooid, de klinieken niet geprivatiseerd, de ziekenhuiscapaciteit niet verminderd en ze onder het primaat van het maken van winst.

Een van deze commissie-extra’s uit de privatiseringsspooktrein heet Karl Lauterbach. Ik ken veel kandidaten in politieke topposities die voor een internationaal straftribunaal thuishoren, omdat corruptie in de politieke kaste, met de privatiseringsorgieën van staatseigendommen, sinds de jaren tachtig een epidemisch karakter van nationale omvang heeft aangenomen.

Een militaire bevrijding van buitenaf, die dit land nog zou kunnen redden, is helaas niet te verwachten.

Corona als keerpunt

Corona is – zoals WEF- fan Prince Phillip of England het noemde – de “window of opportunity” en dus niets meer dan een exit-, switch- en vernietigingsscenario. De globalisten realiseerden zich dat ze niet langer door konden gaan met hun oude model van kapitalisme en de planeet tegen de muur zouden slaan. Corona is nu de naam van het nieuwe bedrijfsmodel van transitie totdat ze met de “Great Reset” en de “Vierde Industriële Revolutie” zijn aangekomen waar ze echt willen zijn: de “New World Order” of “One World Order”.

En in deze Nieuwe Wereldorde willen de oude kliekjes die zich nu verschuilen achter de ideologie van gezondheidsbescherming en binnenkort het klimaat redden hetzelfde zijn. Ze geven niets om democratie, en in feite hebben ze het al op de vuilnisbelt van de geschiedenis gegooid.

Uiterlijk februari 2020 hebben we te maken met een pandemie van een bijzondere soort in het Westen, met een plaag van de politieke media. Deze ernstige structurele politieke ziekte markeert de laatste fase van het westerse catastrofekapitalisme en de overgang naar een nieuw kapitalistisch winstregime. Regeringen effenen hiervoor de weg als de sloopkogels van de democratie. Als de “Deep & Corrupt Government” voert de regering-Merkel alleen de wil uit van globalisten en NAVO-oorlogsophitsers, waardoor de bedrijfsmedia en publieke omroepen zijn verworden tot een opruiende idiotie-industrie.

Waarom de lockdowns?

Een van de zeer grote public relations- en propagandabedrijven, het Amerikaanse agentschap Edelmann, bereikte wereldwijd verwoestende waarden in zijn vertrouwensbarometers voor 2020 en 2021, vooral voor regeringen en de media: een historisch dieptepunt!

Na alle politieke fouten, schandalen en misdaden van de politieke mediakaste moest er iets gebeuren, niet alleen in Duitsland. En precies daarom trokken ze met de coronacrisis aan het koord. In militaire strategie wordt dit ‘shock and awe’ genoemd – shock en intimidatie. De globalisten waren bang voor politieke ineenstorting en verdere volksopstanden zoals in Frankrijk. En wanneer de massa’s hun regeringen niet langer vertrouwen, dan moeten ze nu leren zich onder hun duimen te onderwerpen – zoals altijd in de geschiedenis.

Hannah Arendt zei: “Niemand heeft het recht om te gehoorzamen.” De meerderheid onderwerpt zich nu duidelijk aan het voorgeschreven onrecht en voelt zich veilig in zelfopgelegde gehoorzaamheid. Hier herhaalt de geschiedenis zich als tragedie. De angstige massa ontwikkelt ook een walgelijke informantenmentaliteit en beschouwt de vaccinateurs als vijanden, of ze beschouwen hen in ieder geval als “onaangenaam”. Er rijzen meteen een aantal vragen:

 • Solidariteit met wie eigenlijk? Met Johnson & Johnson , BioNTech/Pfizer , AstraZeneca , Moderna , met de Bill & Melinda Gates Foundation , met de Rockefeller Foundation , met de WHO , die is geïnfiltreerd door particuliere belangen , met Pentagon/DARPA, Apple , Microsoft , NSA, CIA, met democratie -Duidelijke squadrons in de Europese regeringsleiders?
 • In solidariteit met de stalinistische kampcommandant van een “rood-rood-groen” Berlijnse senaat?
 • Solidariteit met huurlingen en propagandasluipschutters?
 • Solidariteit met de mooie nieuwe Merkel-dictatuur?

Het gaat niet om de rede, niet om argumenten, gehoorzaamheid is vereist. Alleen dictaturen eisen gehoorzaamheid. Angst en een noodtoestand moeten permanent in het diepe bewustzijn van mensen worden gebrand. Het publiek moet wennen aan de opschorting van de basiswet en fundamentele burger- en vrijheidsrechten. Voor dit doel hebben zieke juridische breinen de 4e Wet Civiele Bescherming bedacht. De naam alleen al is schandalig. Het is een totalitaire machtigingswet 2.0 met banden uit lang vervlogen tijden.

De meerderheid onderwerpt zich, ze wachten op genade van bovenaf en halen de orde van de dag van televisie en radio. Laten we ons geen illusies maken: voor de meerderheid is democratie nooit meer dan een consumptieartikel geweest. En dit artikel is al verdwenen uit het aanbod segment. De voorgeschreven politieke gedwongen consumptie heet nu:

 • totalitaire toezichtstaat,
 • centralisatie en
 • “Wereldwijde regering”.

De echte spelers op het wereldtoneel zijn de kapitaalbeheerders en fondsenwervers, groot en klein, die de ongelooflijke investerings- en corruptiekracht hebben van meer dan 100 biljoen dollar. De gigantische fortuinen van de superrijken worden niet eens in aanmerking genomen. Dit zijn de echte machtscentra. De heersende politici voeren de verdeling van rijkdom van onderaf uit en het plunderen van staatseigendommen.

Met de lockdown als schokstrategie wil de financiële sector alle staten in totale schulden drijven en generatie na generatie in schuldenslavernij storten.

Uitbreiding van de staatsschuld

Duitsland had voor de coronacrisis een staatsschuld van zo’n 2 biljoen euro. Het kostte alle regeringen van Duitsland samen 75 jaar om dit te verzamelen. Het Merkel-team had 3 maanden nodig om deze staatsschuld te verdubbelen.

De 27 EU-landen hebben ook overeenstemming bereikt over een budget en een financieel pakket in de historische orde van grootte van 1,8 biljoen euro.

De schuldeisers zullen onderpand eisen voor deze gigantische schuldenbonanza. Wat Duitsland betreft, met hulp van de Merkel-kliek pakken ze de welvaart die nog in publieke handen is volledig onder de nagel. De achteruitgang van onze infrastructuur zal doorgaan, en de resterende staatsactiva in de spoorwegen, snelwegen, havens, onderwijs, gezondheidszorg, pensioenen, spaarbanken staan ​​op de overnamelijst van de roofzuchtige schuldeisers. Het lot van Griekenland is voor alle staten uitgestippeld.

En wanneer de kapitaalactoren eindelijk de resterende activa van de staten en de verstorende concurrentie van kleine en middelgrote bedrijven hebben opgeruimd, wanneer alles van hen is en we nergens meer controle over hebben, dan zullen ze de opgeblazen financiële wereld systeem en bepaal de tijd alleen jij. Zelfs grote Duitse bedrijven worden neergeschoten met criminele overnamepraktijken en justitie, zodat ook zij kunnen worden overgenomen door de Amerikaanse financiële maffia. De overname van Monsanto door Bayer is slechts een detective in deze categorie.

Het feit dat wereldwijd al honderden miljoenen banen verloren zijn gegaan, is niet eens een kanttekening waard voor de opruimingsploegen van de rampenkapitalisten. Ze hebben sowieso de vermindering van de wereldbevolking op hun plan staan.

Na het Corona-nummer ontdekt u uw grote zorg voor het milieu en het klimaat. Ze gaven 50 jaar lang niets om het milieu, anders hadden ze enkele miljarden van de biljoenen dollars en euro’s beschikbaar gesteld voor bijvoorbeeld een vloot van speciale schepen om de oceanen te ontdoen van plastic afval. Bezorgdheid voor het milieu en het klimaat dient het enige doel van het afdwingen van hun democratie-vrije centralisme.

Kijk maar eens naar het officiële VN-document: de “2030 Agenda for Sustainable Development: Transforming our World” van september 2015. De term “stakeholder” of “multi-stakeholder” komt 22 keer voor en “democratisch” verschijnt één keer in verlegenheid. Dat zegt eigenlijk alles over de acteurs. Voor hen is democratie geschiedenis. De ‘stakeholders’ zijn de belangrijkste belangengroepen, de medebeslissers, die, bij afwezigheid van de publieke en democratische processen, willen bepalen hoe de wereld er in de toekomst uit moet zien.

Waar willen de globalisten heen?

Achter de schermen van de infectiecrises draaien de globalisten aan het grote wiel.De wereld moet in de Nieuwe Wereldorde van digitalisering worden gedrukt, het gaat om:

 • 5G en de gerelateerde satelliettechnologie. 5G is in de eerste plaats een technologie voor het leger om oorlog te voeren tegen geheel nieuwe fundamenten. 5G is geïnstalleerd en de gevolgen voor mens en natuur worden volledig genegeerd;
 • het internet der dingen, het internet der lichamen, technologieën van een wereldwijde infrastructuur van de informatiemaatschappij;
 • een geldloze wereld;
 • Gedwongen vaccinatieregime met behulp van genetische en nanotechnologie;
 • kunstmatige intelligentie in verband met post- en transhumanisme, de versmelting van mens en machine, en
 • de ontwikkeling van “Smart Cities”.

Vraagt ​​om een ​​nieuw begin

Tot slot wil ik een paar gedachten uiten over hoe ik het anders zou willen:

 • Ontbinding van de partijen in hun vorige vorm en functie,
 • Ontbinding van de corrumperende lobbycomplexen,
 • Ontbinding van de geheime diensten, althans hun massale reductie,
 • Beëindiging van alle contracten met de internationale advocaten- en adviesindustrie die al decennialang wetten schrijven tegen de belangen van de bevolking in de ministeries,
 • Herstel van de Europese Unie als “Europa van de Naties”, niet de bedrijfseconomie en machtselites,
 • Terugtrekking uit het militaire deel van de NAVO, beëindiging van alle troepenstationeringscontracten,
 • Vertrek uit de Wereldbank, Internationaal Monetair Fonds als onderdrukkingsprojecten van internationale financiën en investeringskapitaal,
 • Vermindering van het leger tot nationale defensie,
 • Verwerking van het coronacomplot – arrestatie van verantwoordelijken in politiek en media door constitutionele politie en militaire eenheden en hun overbrenging naar een constitutioneel militair gerechtshof, aangezien het door en door corrupte partijlandschap er niet mee in het reine kan komen.
 • Afschaffing van de immuniteit van politici,
 • Inbeslagname van partijgoederen of bezittingen van politici in geval van bewezen schendingen van de grondwet of wet, evenals schade aan het grote publiek,
 • Bestraffende versterking voor het breken van officiële eden,
 • Versterking van de directe democratie,
 • eerste vaststelling van de scheiding der machten,
 • volledige reorganisatie van de media, dat wil zeggen ondergeschiktheid aan de democratische controle van het volk,
 • Een nieuwe generatie politici moet zich “in het leven” hebben bewezen, moet zich houden aan ethische en morele principes, naleving van de grondwet en wet, en daarover verantwoording afleggen alvorens een openbaar ambt aan te nemen. Niet elke karakterloze idioot, niet elke idioot die zo talrijk is in het landschap van de regerende partij, mag een politiek ambt bekleden.

Dit alles zou neerkomen op de oprichting van een nieuwe republiek na een grondwetgevende vergadering. Naar mijn mening zal de noodzakelijke start-up pas de nodige stuwkracht krijgen als het Amerikaanse volk zich door middel van een nieuwe revolutie heeft bevrijd van de eigen parasieten van de Deep State.

U mag gratis verder lezen. Dat blijft ook zo. Deze website is wel afhankelijk van uw donaties. Steun ook vrije journalistiek in deze tijd van het Nieuwe Normaal. Wat normaal is bepalen wij samen. Dat begint op plekken als deze.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft Indignatie het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! U kan hier ons steunen.

Nog een woord over zaterdag: Nooit in mijn leven heb ik zoveel geweldige mensen ontmoet als sinds maart / april 2020. En jij maakt er deel van uit. Ik dank je daarvoor!

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord