Het volgende gevaar


 6 total views,  2 views today

Met de dreiging van cyberaanvallen op de sociale infrastructuur op internet, blijven de spanningen en angsten bij de bevolking in stand.

De publicatiedatum van dit artikel, 9 juli 2021, is niet louter toevallig. Het valt samen met een gebeurtenis genaamd Cyber ​​​​Polygon , die op zijn beurt lijkt op degene die profetisch de “corona-pandemie” aan de horizon zag opdoemen als een wereldwijde bedreiging voor de mensheid. Evenement 201 heette het pandemische simulatiespel en had dezelfde beschermheer als Cyber ​​​​Polygon (1, 2). Deze mecenas verenigt op zijn beurt de begunstigden van de planemy op een uitstekende manier. Dit geeft ons een hint wie de profiteurs, maar ook de verliezers zullen zijn van het scenario dat zich afspeelt in Cyber ​​Polygon (3).

Propaganda heeft een inherente slijtage. Als je het niet tot het uiterste drijft, d.w.z. als de angsten die ermee worden overgebracht niet langer kunnen escaleren, neemt het effect ervan af, om jezelf en je hoofdrolspelers eindelijk belachelijk te maken. Maar bangmakerij, als essentieel onderdeel van propagandatechnieken, is geen doel op zich. De projecten die zichzelf zien als mondiale elites zijn machtsgroepen die een gordijn nodig hebben om hun privébelangen te verhullen.

Wat de planemy betreft, het is geen toeval dat degenen die ervan profiteren rijker en invloedrijker zijn geworden. Het farmaceutische complex, de toonaangevende aanbieders van internetdiensten en -technologieën, evenals de wereldmarktleider in logistiek en verzending, boekten recordwinsten (4 tegen 9). Daarachter werden de balansen van grote particuliere banken (too big to fail) geherstructureerd door middel van ongekende leningen door centrale banken (10, 11). Het financiële systeem en de monopolieachtige structuren in de farmaceutische, internet- en logistieke sector zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en onderling afhankelijk.

Transnationale bedrijven hebben hun eigen markten aanzienlijk kunnen uitbreiden door hun invloed op de politiek van de natiestaten. Het doel van deze markten is slechts oppervlakkig non-profit, maar in werkelijkheid is het een gigantische verspilling van middelen, een bedreiging voor de gezondheid, zelfs voor mensenlevens, en een reële bedreiging voor ons milieu.

Cybercriminaliteit wordt momenteel ook gehyped als kritiek voor ons allemaal in de publieke media. Weerspiegelt dit de werkelijkheid? Een deel van de realiteit is echter dat nog een keer de indruk ontstaat dat de blik van de consument wordt vernauwd om hem in een passende stemming te brengen, vergelijkbaar met die van waaruit hij de wereld het afgelopen anderhalf jaar waarneemt. Er wordt dus een dreiging geënsceneerd die voldoet aan het beproefde motto van de macht, namelijk: een probleem creëren en dan prompt de oplossing bieden.

Enerzijds moet het probleem worden gecreëerd door tastbare gebeurtenissen. In dit opzicht hebben de ‘goeden’ nooit scrupules gehad om diep kwaadaardige acties onder valse vlaggen te verkopen vanwege een zogenaamd buitengewoon bedreigende situatie voor zichzelf en anderen als legitiem, zelfs absoluut noodzakelijk. Aan de andere kant moeten deze valse vlaggen op de juiste manier worden uitgebuit, omdat het doel ervan is om een ​​heel specifiek beeld in de hoofden van mensen te manifesteren. Men verrijkt dit graag met min of meer vervreemde of zelfs fictieve verhalen om ze te verweven met false flags.

De fictieve crisis van een pandemische situatie werd vermengd door propaganda en door bijna willekeurig gecreëerde crises door politiek en autoriteiten (a1). Het onderscheid maken tussen realiteit en fictie wordt simpelweg een onmogelijkheid voor mensen die zich met min of meer blind vertrouwen overgeven aan de gerichte stroom van informatie van op interesse gebaseerde politiek en media. Dit betekent ook dat het niet mogelijk is om in deze wereld naar de mondiale sociale crisis te kijken. De crisis manifesteert zich in een verslavende opeenstapeling van hoofdstukken, de daarmee gepaard gaande onbeperkte exploitatie van alle denkbare hulpbronnen en de dwang om nieuwe markten te openen om producten en diensten te verkopen.

De absurditeit van de “Corona-maatregelen”, absurd als het echt ging om het overwinnen van een gezondheidscrisis, verbergt de echte kern van de verleidden: de omvangrijke schendingen van fundamenteel niet-onderhandelbare mensenrechten. De causaliteit van deze mensenrechtenschendingen met het bedrijfsprincipe dat erop gebaseerd is, is geenszins absurd. Het klimaat van angst, hysterie en repressie heeft de farmaceutische industrie gigantische winsten opgeleverd en de daarmee verbonden gebieden (laboratoria, instituten, academische gebieden) de kruimels voor hun voortbestaan.

Ondertussen wordt – mede door de steeds meer zichtbare slijtage van de corona-propaganda – het volgende dreigingsscenario opgesteld, parallel aan of ter vervanging van de “coronapandemie”. Net zoals uit politieke berekening een wereldwijde crisis met de sticker Corona is ontstaan, zo wordt nu het leugenachtige verhaal doorverteld en ontstaat er behoefte aan actie. Scenario’s waarin mensen overlijden in ziekenhuizen omdat ‘slechte hackers’ de technische en informele infrastructuur daar dreigen te verlammen, zijn natuurlijk de beste (12).

Berichten over sluitingen van filialen van detailhandelsbedrijven, met name die waar alledaagse goederen worden aangeboden, zijn bij uitstek geschikt om de bevolking van streek te maken (13). Als hackers nu met succes de digitale infrastructuur van dergelijke bedrijven aanvallen, is het vanuit het oogpunt van de auteur niet voldoende om dit alleen te begrijpen als een geïsoleerde actie van kleine oplichters die willen delen in de winst van de grote winkelketens – en voor meerdere redenen. Juist hier treden daders op als slachtoffer en projecteren daarmee hun eigen cyberoorlog , die ze al lang voeren tegen “de slechteriken” van deze wereld (14).

Slechts één voorbeeld: Stuxnet, een computervirus, werd verspreid in naam van de “good guys” om maximale schade toe te brengen aan Iran – een land dat nog steeds niet bereid is zich open te stellen voor “vrijhandel” onder westerse heerschappij (15) .

Het zelfgemaakte plan had natuurlijk veel meer verliezers dan winnaars. Ten slotte is een proces dat al in een stroomversnelling was geraakt en gepaard gaat met een versnelde herverdeling van activa. Dit gaat gepaard met de verarming en ontneming van het stemrecht van hele bevolkingsgroepen. Deze herverdeling vordert ook voortdurend in de westerse waardengemeenschap, die zichzelf zo ziet, en vormt steeds meer een gevaar voor het midden- en kleinbedrijf, ook in Duitsland.

Op dit moment is het tijd om het Davos World Economy Forum ( WEF ) ter discussie te stellen. De oprichter en voorzitter van deze elite-organisatie, bezaaid met miljardairs en miljonairs, Klaus Schwab, droomt met betraande ogen van een grote reset, een “reset” van de mondiale kapitalistische economische machine, waarin zijn kaste van superrijken en “wereldverbeteraars “integreert megalomane Transhumanisten, natuurlijk en wijselijk, moeten de regels dicteren.

Het concept van de Grote Reset werd begin juni 2020 gepubliceerd en verspreid in de media, zodra de planemy echt van de grond was gekomen. Terwijl de politiek gevangen zat in hysterie en afhankelijkheden over de hele wereld, mensen opsloot, economisch levensonderhoud vernietigde en armoede en ziekte intensiveerde met de zogenaamd gezondheidsbeschermende “Corona-maatregelen”, ontdekte Schwab dat met deze crisis het juiste moment was aangebroken om het hele economische systeem op zijn kop te zetten naar een nieuwe start – “Nu is het tijd voor een ‘reat reset'”. De voortzetting van de mondiale sociale coëxistentie werd aanbevolen als God (16). Maar het blijft natuurlijk niet bij de aanbeveling.

U weet hoe het werkt als een strategie moet worden uitgevoerd ten voordele van minder voor iedereen, beste lezers? Allereerst wordt het geheel voor het publiek gelanceerd. Het wordt dan op grote schaal besproken door bepaalde mensen en, volgens alle regels van de kunst, uitgeperst in het belang van de auteurs. In de veelomvattende talkshows zullen mensen als de hysterische Lauterbach hun plaats vrijmaken voor andere hysterici.

Het gelanceerde “voorstel” zal niet meer uit de rapportage verdwijnen. Daarvoor heb je de politiek en de media, maar ook de experts uit de academische, eigenlijk wetenschappelijke velden die afhankelijk zijn van private financiering. Deze experts worden vervolgens adviseurs en stukje bij beetje wordt een gepubliceerde opinie getest, waardoor de onthulde strategie niet alleen acceptabel, maar zelfs noodzakelijk wordt.

Maar hoe beargumenteer je de noodzaak van de Grote Reset? Het is absoluut duidelijk dat zoiets ten koste gaat van de kleinschalige handels- en productie-industrie, dat het haaks staat op de lokale en regionale economische cycli, dat het gepaard gaat met enorme centralisatie en administratie. Het is een aanspraak op macht van degenen die verdienste en roeping ontlenen om de wereld te leiden uit de cijfers in hun boekhouding, de opbrengsten die ze hebben behaald en hun rijkdom, die soms niet langer te bevatten is, (17). Maar zo kun je de Grote Reset niet serieus aan gewone mensen verkopen.

Met de juiste machtsmethoden kan men echter een crisissituatie bewerkstelligen waarin een grote reset als reddende oplossing verteerbaar kan worden gemaakt.

Met Corona is hiervoor al een basis gelegd. De kunstmatig veroorzaakte verzwakking van de digitale infrastructuur – hetzij in het bewustzijn van de mensen of / en heel praktisch – zou de volgende bouwsteen kunnen zijn. The Great Reset heeft dezelfde peetouders als Event 201 en Cyber ​​Polygon!

Diezelfde media kunnen experts en politici aan het woord laten die pleiten voor ‘beschermende maatregelen tegen de cyberdreiging’. De consument zal deze “suggesties” steeds vaker accepteren als een redding in geval van nood. De propaganda hoeft de massa maar lang genoeg te bereiken, de meldingen van incidenten houden niet op, het beeld van instortende netwerkinfrastructuren moet in de donkerste kleuren worden getekend (18, 19).

Tegelijkertijd wordt er door het uitoefenen van invloed op de politiek op aangedrongen de regelgeving van de nationale wetgeving zodanig aan te passen dat buitengewone maatregelen in de netwerkinfrastructuren wettelijk worden goedgekeurd. Stelt u zich een scenario voor waarin hackers kritieke infrastructuurservers hebben gecompromitteerd en virussen zich nu over verschillende netwerksegmenten verspreiden.

Het wordt niet aan een bedrijf overgelaten en is trouwens ook volkomen logisch om netwerksegmenten en zelfs toegang tot internet tijdelijk uit te schakelen in het actieplan voor zo’n geval. Maar wat als buitenstaanders dit plotseling “volledig in overeenstemming met de wet” doen? Die buitenstaanders zouden noodzakelijkerwijs toegang hebben die het bedrijf helemaal niet verwelkomt. De Duitse federale regering streeft naar zoiets als dit en heeft tot nu toe veel weerstand ondervonden (20, 21).

Cyber ​​Polygon gebruikt vergelijkbare principes als Event 201. Beide isoleren de getroffenen van elkaar – zogenaamd om ze te beschermen tegen virussen (computervirussen enerzijds, coronavirussen anderzijds). Beide ontwikkelen dreigingsscenario’s volgens welke externe en natuurlijk zeer slechte vijanden van plan zijn de goede aan te vallen. Dus om dat aan mensen te moeten verkopen, wat is er absoluut nodig? Schriktactiek en daarmee sluit de cirkel.

Als ik een verhoogd veiligheidsniveau voel, doe ik de deur van het appartement van binnenuit op slot. Anderen kunnen dat zien zoals ze willen. Maar de beslissing is aan mij. Het wordt problematisch wanneer anderen – natuurlijk alleen gezegend met de allerbeste bedoelingen – insinueren dat ik meer zekerheid nodig heb of dat ik meer zekerheid nodig heb of anderen van mij en dan van mij af te zonderen. Ken het verschil.

Volledige controle over netwerken, zelfs via internet, is alleen in praktische zin interessant voor globalisten. De rest lijdt aan controlegekte – die gelijkgesteld moet worden aan een mentale stoornis – of zit simpelweg gevangen in de hopeloze afhankelijkheden van de eerstgenoemde acteurs.

Het mag dan ook niet verbazen dat de komende maanden steeds vaker aanvallen op IT-netwerken worden gemeld, besproken, consultants geraadpleegd en adequaat geciteerd, en dat er uiteindelijk een beetje chaos wordt opgebouwd op internet om mensen op te sporen . Wat zo wonderbaarlijk werkte met Corona zal ook slagen in de geveinsde oorlog tegen cyberterrorisme – of misschien niet?

Beste lezers, houd alstublieft uw aandacht vast.


Noot voor de redactie: Dit artikel verscheen voor het eerst onder de titel ” Cyber ​​Polygon and Fear ” op de blog ” Ped’s Views “.


Bronnen en opmerkingen:

(Algemeen) Dit artikel van  Ped’s Views  is gelicentieerd onder een Creative Commons-licentie  (Naamsvermelding – Niet-commercieel – Geen derivaten 4.0 Internationaal) . Het mag worden verspreid en gereproduceerd in overeenstemming met de licentievoorwaarden. Als er links zijn naar andere artikelen volgens de visie van Peds, vindt u in de huidige tekst ook de externe bronnen die de stellingen ondersteunen. Laatste update: 13 juli 2021

Addendum – leesaanbeveling, artikel bij Multipolar: Attack with aankondiging, door Stefan Korinth,  https://multipolar-magazin.de/artikel/angriff-mit-ansage

Addendum 2: Zodra je het hebt gezegd, begint de dans, zie https://www.mdr.de/nachrichten/sachsen-anhalt/dessau/landkreis-anhalt-bitterfeld-hackerangriff-nicht-arbeitsfaehig-100.html

(1) 16 oktober 2019; Zakelijke draad; Johns Hopkins Center for Health Security, World Economic Forum en Bill & Melinda Gates Foundation organiseren Pandemic Readiness-oefening met behulp van live streaming; https://www.businesswire.com/news/home/20191016005962/de/
(2) Evenement 201 – Een wereldwijde pandemische oefening; https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/media ; geraadpleegd: 9 juli 2021
(3) Cyber ​​​​Polygon; https://cyberpolygon.com/about/ ; geraadpleegd: 07/11/2021
(4) 05/04/2021; DW, dpa, AFP; Pfizer profiteert van coronavaccin; https://www.dw.com/de/pfizer-profitiert-von-corona-impfstoff/a-57425018
(5) 29-04-2020; ARD Tagesschau; Recordwinst dankzij online shopping-boom;https://www.tagesschau.de/wirtschaft/amazon-rekordgewinn-dank-online-shopping-boom-101.html
(6) 03.05.2021; Online marketing; Amazon behaalt hoogste winst van miljarden dollars in de geschiedenis van het bedrijf; https://www.onlinemarketingmagazin.de/amazon-erzielt-hoechsten-millionengewinn-in-der-firmengeschichte/
(7) 26-01-2021; Handelsblatt; Marie-Astrid Langer; Cloud Business zorgt voor recordwinsten bij Microsoft; https://www.handelsblatt.com/technik/it-internet/software-konzern-cloud-geschaeft-sources-fuer-rekordgewinn-bei-microsoft/26855150.html?ticket=ST-4585212-vt0tdiMYXODEHA9rxYfG-ap6
(8) 27-04-2021; Google-moeder Alphabet boekt recordwinst van bijna $ 18 miljard; https://meedia.de/2021/04/27/google-mutter-alphabet-verbucht-rekordgewinn-von-fast-18-mrd-dollar/
(9) 29-04-2021; RND; Van $ 4,9 miljard naar $ 9,5 miljard: Facebook verdubbelt bijna winst; https://www.rnd.de/digital/facebook-gewinne-von-49-auf-95-millionen-dollar-fast-verdoppel-7DF4U26T4RHRZGZVVJAWIY7SUU.html
(10) 16-04-2021; Handelsblatt; Astrid Dörner, Andreas Neuhaus; JP Morgan en Goldman behalen recordwinsten dankzij Spac Boom; https://www.handelsblatt.com/finanzen/banken-versicherungen/banken/us-banken-jp-morgan-und-goldman-erzielen-dank-spac-boom-rekordgewinne/27094292.html
(11) 04.02.2021; FAZ; Hanno Mussler; Deutsche Bank springt over het break-evenpunt in het Corona-jaar van alle plaatsen; https://www.faz.net/aktuell/finanzen/deutsche-bank-macht-doppel-so-viel-gewinn-wie-erwartet-17180794.html
(12) 28-06-2021; Thomas Spinner; Hackers richten zich op klinieken; https://www.tagesschau.de/wirtschaft/technologie/cybersicherheit-inflassung-hacker-kliniken-cybercrime-101.html
(13) 3 juli 2021; ARD Tagesschau; Coop sluit vestigingen in Zweden op korte termijn; https://www.tagesschau.de/wirtschaft/unternehmen/cyberangriff-schweden-101.html
(14) 30 januari 2018; standpunten van Ped; Verhalen over sokpoppen; https://peds-ansichten.de/2018/01/geschichten-ueber-sockenpuppen/
(15) Augustus 2017; Ralph Langner; Langner-rapport, Stuxnet en de gevolgen; https://www.langner.com/wp-content/uploads/2017/08/Stuxnet-und-die-Folgen.pdf
(16) 03.06.2020; WEF; Klaus Schwab; Nu is het tijd voor een ‘geweldige reset’;https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/
(17) 26-05-2021; Cicero; Frank A. Meyer; Vrij overdreven; https://www.cicero.de/wirtschaft/meinungsherrschaft-zought-verstiegen
(18) 6 juli 2021; ARD Tagesschau; Hoe “REvil” duizenden bedrijven chanteerde; https://www.tagesschau.de/investigativ/br-recherche/cyberattacken-hacker-101.html
(19) 07/05/2021; ARD Tagesschau; Hackers eisen 70 miljoen losgeld; https://www.tagesschau.de/wirtschaft/unternehmen/cyberangriff-loesegeld-101.html
(20) juni 2021; BMI; Cybersecuritystrategie voor Duitsland 2021; https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/downloads/DE/veroeffnahmungen/2021/06/entwurf-cybersicherheitslösungen-2021.pdf?__blob=publicationFile&v=1
(21) 24/06/2021; Open brief van 82 personen en 57 organisaties en bedrijven aan de federale overheid, onderwerp: Cyberstrategie voor Duitsland 2021; https://www.stiftung-nv.de/sites/default/files/offener_brief_-_cybersicherheitsstrateg2021.pdf
(22) 18-04-2020; standpunten van Ped; Christian Reichhoff; Het slechte spel met de foto’s uit Noord-Italië; https://peds-ansichten.de/2020/04/italien-coronahysterie-medien/

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord