3 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Na arrogante en domme zomerfotosessie direct met vakantie naar Griekenland

koning

 83 total views,  41 views today

De nep-koning Willem-Axander zegt een goeie band met de pers op prijs te stellen en ging daarom met zijn gezin op de foto in de tuin van paleis Huis ten Bosch. Maar de Nederlandse burgers vinden dit totaal ongepast.

Gisteren nog met Máxima zogenaamd aangedaan in het overstromings-rampgebied in Limburg en vandaag breed lachend voor de camera´s. Hoe kan dat, dan moet je wel gevoelloos en verknipt zijn. Máxima vond ´m natuurlijk ook weer dom.

Ook ondanks het overlijden door een moordaanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries, dat de Nederlandse rechtsstaat op zijn grondvesten deed schudden vond nep-koning Willem-Alexander het nodig de fotosessie toch door te laten gaan. Peter R. de Vries had een uitgesproken mening over de ‘oranjes’ en die was niet mals, klik hier. Het Nederlandse volk betaalt honderden miljoenen aan de nep-oranjes en wat doen zij bij een nationale ramp? Niet in Nederland blijven maar lekker met het regeringsvliegtuig op vakantie naar hun Griekse vakantievilla in Kranidi.

 De domme nep-koning versprak zich: Oranjes naar Griekenland op vakantie, op de boot zonder beveiliging: klik hier. Dit zal hun DKDB-beveiliging hem zeker niet in dank afnemen. De nep-koning zei zich niets aan te trekken van kritiek en een olifantenhuid te hebben.

Vakantiehuis Willem-Alexander & Maxima in Griekenland

Vakantiehuis Willem-Alexander & Maxima in Griekenland © alle rechten voorbehouden

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments