di. nov 29th, 2022
ongevaccineerden

– Woordenschat en stigmatisering doen denken aan slechte tijden
– Perspectief van verplichte vaccinatie wanneer die er echt komt
– Spahns wraak “Gevaccineerd, hersteld, overleden” in de praktijk

Het geloof in de (on)effectiviteit van de vorige vaccinatie-vaccinatie I-strategie escaleert. Hoewel steeds meer mensen het vertrouwen in dit coronabeleid verliezen, zijn ze het, samen met wetenschappers en de farmaceutische industrie, allemaal over één ding eens: de niet-gevaccineerden zijn schuldig . De hersenspoeling van de media toont zijn verschrikkelijke excessen. Een buurman op slechts 100 meter afstand schreef een brief aan de redacteur in de provinciale krant die me in het merg trof. Ik heb toen een van mijn gepubliceerde opmerkingen over de kwestie in de brievenbus gedaan, samen met mijn telefoonnummer. Zelfs na een week werd er niet teruggebeld.

Sindsdien ben ik er vrij zeker van dat als ik in een kamp zou worden opgehaald voor gedwongen vaccinatie of om me te concentreren, de buren het zouden toestaan : een buurman die ik al in dezelfde sport heb getraind. Nog een buurman wiens daknok ik tijdelijk heb vastgezet tijdens storm en regen omdat hij een paar dagen weg was. Een buurvrouw wiens sportieve echtgenoot onlangs is overleden aan een hartstilstand (lang niet gevaccineerd). En ook een buurman die de volgende generatie politieagenten opleidt. Vermoedelijk zou iedereen het laten gebeuren als ik “wegkwam” (dat was toen de taal). En naburige Jehovah’s Getuigen zouden ook wegkomen omdat ze zich om geloofsredenen niet lieten vaccineren. In die tijd gingen ze zelfs hun dood tegemoet en kwamen niet in opstand tegen het willekeurige regime.

Ik ben al ingeënt, maar “slechts” tegen longontsteking.Tot nu toe heb ik ook geen griepvaccin gehad omdat ik me robuust voel, behalve mijn “chassis”. Maar als het op de coronavaccinatie aankomt, ben ik een bang konijn – niet van nature: omdat er geen duikplatforms zijn zo hoog als ik nodig had, ben ik vanaf een cruiseschip de zee in gesprongen. En met meer dan 800 duiken kon het niet diep genoeg zijn. Ik ging op daken waar anderen alleen met touw werkten. Maar na de laatste algehele verdoving, de zwakste van velen, kreeg ik koude rillingen “die was aangespoeld”. Maar durven daar en angst hier tellen niet mee, de machthebbers van media en politiek willen de krachtmeting. Ze willen geen “totale oorlog”, maar de totalitaire verplichte vaccinatie.

Maar ik ben bang voor een op genen gebaseerd vaccin . Ook omdat de Groenen mij jarenlang hebben laten geloven dat de genetische manipulatie van dieren en planten verwerpelijk was. Maar zien diezelfde ideologen geen probleem in ons mensen? Waarom zou ik me dan ook als ” proefkonijnen geven” zoals Olaf Scholz als nog-vice-kanselier toegaf. Trouw aan het motto vonden jullie dat niet leuk? Of om Merkel te parafraseren: je moet het doen . Of is het ongelukkige motto weer van toepassing: wat ons niet doodt, maakt ons sterk ? Nee, ik sluit me niet af voor nieuwe dingen, ik heb me al beschikbaar gesteld als proefpersoon voor een nieuw middel tegen artrose. Maar …

Net als vele anderen wacht ik op een klassiek vaccin of medicijnen die zich al in het goedkeuringsproces bevinden . Ik behoor tot de leeftijdsgroep 60-80, die per 100.000 zo weinig corona besmet zijn als baby’s. We zijn al praktisch opgesloten; waar moeten we besmet raken en vooral WIE? Wij zijn geen bedreiging voor de “ nationale gemeenschap ”! Maar de nieuwe anti-coronafondsen laten lang op zich wachten – er kan te veel geld worden verdiend met de fondsen die niet zijn goedgekeurd. Daarom kan niet worden uitgesloten dat wij, de nog niet-gevaccineerde, op de een of andere manier “geconcentreerd” raken. Maar WAAR – de collectieve accommodatie is al bezet door buitenstaanders. In ieder geval zal de staatsautoriteit in naam van de opgehitste mensen hard optreden en ons oppikken, uiterlijk wanneer we weigeren een boete te betalen omdat we van mening zijn dat de basiswet nog steeds geldig is.

En we zullen het verdragen, zoals de Joden toen. Want ook nu nog willen we niet toegeven dat zo’n bestuurssysteem zelfs door democratisch gekozen politici tot alles in staat is. Wat me verbaast: het kostte de nazi’s vijf jaar (1933-38) om een ​​pogromstemming te creëren. Nu is dat na amper twee jaar het geval. Waarmee moeten we ons verdedigen? We hebben plichtsgetrouw onze handvuurwapens ingeleverd voor de sloop. Maar zelfs als je er nog een had: politieagenten zijn “arme varkens” in ons land, wiens harten meer kloppen voor de burgers dan voor hun klanten in een noodgeval – ik droom. Het enige wapen lijkt nog steeds ruzie te maken, te schrijven en gedachten te stimuleren terwijl ik het probeer.

Maar het wapen met de “pen” werd bot in het aangezicht van de mediamacht . En demonstreren? Toen een handvol mensen in mijn (?) Herbolzheim ging wandelen om over Corona te praten, werd er een overweldigende politiemacht naar hen toe gestuurd – meldde ik . demonstraties? De deelnemers worden door de opinieleiders van dit land belasterd als corona- ontkenners en gestigmatiseerd als corona-schuldigen , op wie men alleen met staatsgeweld kan reageren. In deze steeds verhitte situatie smeek ik beide partijen om te stoppen! Als de-escalatie niet mogelijk is…

Ook de joden werden eerst wakker in het getto van Warschau, niet aan hun voordeur . Pas als mensen geen uitweg meer weten, zijn ze bereid hun toevlucht te nemen tot hetzelfde geweld als hun tegenstanders. Vandaag weten we dat de Opstand van Warschau ook niets heeft gebracht, het werd bloedig onderdrukt. Maar de gevangenen van het gevangenkamp Buchenwald bevrijdden zich uiteindelijk met verenigde krachten, dezelfde gevangenen die hun arrestatie niet konden voorkomen. Dit voorbeeld is bemoedigend. Ten laatste in een kamp hebben we samen de kracht om een ​​einde te maken aan de geest.

Maar wat dacht u van een verandering van strategie, heersers: er kan u niets beters overkomen dan dat uw probleem met de “vaccinatieweigeraars” op een natuurlijke manier wordt opgelost. Minister Spahn, was dat niet minister van Volksgezondheid ? – zei in zijn laatste dagen in functie dat 3G in de toekomst ” gevaccineerd, hersteld of overleden ” zou betekenen . En er kon zijn opvolger niets beters overkomen dan dat de derde G optreedt, de verklaarde onruststokers sterven en zo verdwijnen. Maar nu lijkt het er meer op dat er meer mensen sterven die zijn ingeënt dan mensen die nog geen beet hebben gehad. Op de intensive care-bedden liggen nu meer mensen die geïnjecteerd zijn dan niet gevaccineerd.

Last but not least, een incident deze week: de laatste keer dat ik naar de dokter ging, werkte mijn zorgverzekeringskaart niet meer. Ik zei tegen de wanhopige kantoorurenhulp dat dit waarschijnlijk de wraak van Spahn was: degenen die nog niet zijn ingeënt of hersteld, hadden alleen maar kunnen sterven . Daarom heeft de ex-minister mij waarschijnlijk al uitgeschreven bij de zorgverzekeraar.

Overweeg alstublieft om ons te steunen als donateur of ondersteunend lid, ook wij hebben onze inkomsten zien dalen in deze heftige tijden daarom, KLIK HIER voor IBAN of via PayPal hieronder!, wil je ook onze berichten zoveel mogelijk delen dit is voor ons van levensbelang, hartelijke dank en veel leesplezier.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.Door Indignatie redactie

Auteur en slecht gehumeurde klager

Geef een antwoord