vr. aug 19th, 2022
complottheorieën

Ieder van ons, oudere mensen, kan zich zeker herinneren waar we waren, wat we aan het doen waren toen de torens vandaag twintig jaar geleden in New York instortten. Om welke reden dan ook de Twin Towers en gebouw 7 moesten instorten, ik rouw om de levens die zijn genomen en denk aan hun zielen. Mogen ze niet verloren gaan en in een betere wereld terechtkomen dan die waaruit ze zijn verscheurd, waarin ze niet verder mochten leven.

Is het niet een meer dan vreemde wereld waarin we vandaag leven? Serieus mensen, ik heb geen 9/11, chemtrails, geen “innerlijke aarde”, geen “pizzaverbinding” of poststemfraude nodig als complottheorie om me bewust te zijn van de gekke wereld waarin ik ben geboren. De pure, harde realiteit alleen al brengt me elke dag na de eerste ochtendkoffie op de been.

Dus kniel neer, ik heb geen aluminium hoed of een zacht hoorbare dreun van de stopcontacten op een kamermuur nodig om te beseffen dat er veel op aarde gebeurt dat niet klopt.

De duizenden doden van 9/11 maakt het niet uit hoe de torens zijn neergehaald. Dood is dood, mensen komen niet terug.

Ik herinner me nog goed de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Powell, die in 2003 met een reageerbuis vol zand in zijn hand tegen de VN-Veiligheidsraad schreeuwde en dit als bewijs van vermeende Iraakse massavernietigingswapens beschouwde. De kwaliteitsmedia van de vrije, westerse wereld grepen dit als een kans om de oorlogshoorn te blazen. Even later werd Irak terug naar het stenen tijdperk gebombardeerd en lagen honderdduizenden dode Irakezen, vrouwen en kinderen in het olierijke zand van het aangevallen land. Dictator Saddam Hoessein werd in december 2006 bij een gerechtelijk bevel opgehangen. Na zijn executie werden er geen massavernietigingswapens, nucleair of chemisch, in zijn zakken gevonden. Meneer Powell had het mis. Hij verontschuldigde zich publiekelijk voor de fout en sponste erover.

Lees ook:  Betekent de pandemie van het coronavirus het einde van de globalisering? PERFECT!

We leren hiervan: de betekenis, waarde en mogelijke toepassingen van goed gemaakte complottheorieën zijn afhankelijk van mensen die de mogelijkheden en de macht hebben om ze in populaties tot de waarheid (of onzin) te laten verklaren.

Ik schrijf niet eens over deze bizarre “incubator-leugen”, die zou zijn opgevoerd door een bekend Amerikaans reclamebureau en die heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van de tweede oorlog in Irak. Dit heeft echt wat nodig is om tot koningin van de complottheorieën van de jaren negentig te worden gekroond.

Nog één ding over samenzweringstheorie: op 1 april 1967 introduceerde de CIA de term ‘complottheorie’ in onze vrije wereld. Aangezien op dat moment bijna de helft van de Amerikaanse bevolking nog twijfels had over Oswalds enige verantwoordelijkheid voor de moord op president Kennedy, zouden dergelijke twijfels moeten worden weggenomen/verklaard.

Dit werd bereikt door critici te beschuldigen van het vasthouden aan duistere theorieën. Critici zijn ook politiek verkeerd gemotiveerd, gedreven door financiële belangen, onnauwkeurig onderzoek en zijn verzot op hun eigen groteske theorieën.

Maar dat maakt niet uit, zolang deze maar overeenkomen met een staatsverhaal. Zie Iraakse, Libische, Koreaanse, Syrische of Iraanse massavernietigingswapens, incubatorleugens of zelfs een Chinese vleermuissoep die we momenteel moeten eten.

Laat dit eerst gezegd worden. Ik ben noch een aanhanger, noch een gelovige in door de overheid uitgegeven complottheorieën. En de meeste van de andere kant ook, ze kunnen contact met mij opnemen, mocht ik ze alleen in het donker ontmoeten.

Lees ook:  De opkomst van de digitale emigrant

Hoe zou het eruit kunnen zien over een paar weken, misschien als we geluk hebben, maanden voor mensen zoals ik in dit land? Wij niet-gevaccineerde tegenstanders. Wij domme, onverlichte, weinig geïnformeerde, zelfs gevaarlijke mensen. Mag je mensen zeggen … nee, dat is pure satire natuurlijk … beter om te zeggen community plagen?

Want dat is wat ons tegenwoordig wordt verteld om te doen. We zijn in de ogen van zovelen in dit land. Ja ik maak me zorgen. Grote zorgen, zelfs in dit land op dit moment.

Stel je voor dat de complottheoretici aan de slechte kant het ene idee of het andere goed hadden. Stel je voor dat veel mensen op middellange tot lange termijn te maken zouden krijgen met bijwerkingen van de vaccinaties. God behoed ons hiertegen, maar alles is mogelijk.

Of laten we ons een economisch district voorstellen. Een black-out. Bevolkingsopstanden. Milieu rampen. En dan stel ik me voor dat ik deze moeilijke tijd zal overleven. Kan zijn. Want alles is mogelijk. En dan gaat het op de een of andere manier door. Misschien zonder stroom. Zonder technologie. Zonder computer. auto’s. Zonder water uit leidingen en diepvriesproducten. Maar met mensen. Met kinderen. En dan, als ik dan nog ben, dan zou ik er klaar voor zijn. Dan zie ik voor mezelf een plek in een nieuwe wereld. Dan kon ik een nieuwe generatie mensen helpen overleven en hen een handje helpen.

Ik heb de jaren niet besteed aan het bestuderen van beurskoersen, het bedienen van smartphones, het ontwikkelen van auto’s, vliegtuigen, apparaten of het verkopen van verzekeringen. Ik heb me bezig gehouden met tuinieren, natuur, ecologie, alternatieve basisbenodigdheden, putbouw, windturbines of zelfgebouwde kachels en met filosofie.

Lees ook:  Als u een angstige medemens bent, dan verzoek ik u niet verder te lezen

Misschien was dat tijdverspilling. Totale onzin in de huidige technische wereld van elektriciteit en perfecte vaccinatie. Kan zijn. Of misschien niet. Als het ons harder raakt en moet ik overleven, dan help ik met woord en daad in de wereld van morgen. Een wereld waarin ik me mijn plek kan voorstellen.

Ik denk dat ieder van ons een plaats heeft, onze persoonlijke leegte in deze wereld. Daarin hebben we beurskoersen, e-cars, computers, mobiele telefoons, grote steden, 4G, 5G en binnenkort kunstmatige intelligentie nodig. Het is niet de wereld die ik wil, maar het is de wereld waarin ik ben geboren en waarin ik me moet settelen.

Maar is het in deze technologische wereld geen voordeel om een ​​plan B of een plan C achter de hand te hebben, als plan A niet meer werkt, als het helemaal in de war is? Ik denk het wel.

Ik blijf staan achter alle gevaccineerde en niet-gevaccineerde en wens ik jullie het allerbeste in deze gekke tijd.

Overweeg alstublieft om ons te steunen als donateur of ondersteunend lid, ook wij hebben onze inkomsten zien dalen in deze heftige tijden daarom, KLIK HIER voor IBAN of via PayPal hieronder!, wil je ook onze berichten zoveel mogelijk delen dit is voor ons van levensbelang, hartelijke dank en veel leesplezier.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.Door Indignatie redactie

Auteur en slecht gehumeurde klager

Geef een antwoord