Connect with us

Algemeen

Even persoonlijk tot al mijn bezoekers

Published

on

dank

Op 26 november 2018 publiceerde ik op indignatie.nl voor het eerst sinds mijn aller-allereerste stukje in 2018, de eerste van wat toe nu toe heeft geresulteerd in zo’n 800 stukjes. Best veel ondanks mijn leeftijd van bijna 61 jaar. Op een zeldzaamheid na, schreef ik elke dag minimaal twee stukjes. Al mijn stukje waren gratis te lezen dankzij donatie. De ander ging rechtstreeks via de mail naar mijn vaste donateurs. Daar komt nu een eind aan. Althans gedeeltelijk. Ik zal proberen uit te leggen waarom en vooral waarom nú.

Iedereen heeft wel een alarmbelletje dat afgaat als het mis dreigt te gaan. Die had ik ook. Omdat ik dat belletje in mijn leven veel te vaak heb genegeerd, heb ik het mezelf onnodig lastig gemaakt. De voorbeelden die ik kan opsommen zijn talrijk. Ik zal er kort één noemen, omdat die wel illustreert hoe dom het is om (langdurig) je eigen alarmbellen te negeren.

Ik heb een poos in de transportwereld rondgelopen. Daarin heb ik allerlei beroepen uitgeoefend. Van logistiek planner, manager, chauffeur tot manusje van alles. Er is een periode geweest dat ik ’s nachts op de vrachtwagen reed. Ik heb onderweg een black-out gehad en was met mijn vrachtwagen in de berm beland. Een paar honderd meter verder dan ik me kon herinneren. Wonderwel heb ik bomen en lantaarnpalen gemist. Op één na. Elke ander mens zou hier enkele conclusies uit trekken. Ik niet. Het ging wel weer, dus kon ik weer verder. Later die week stortte ik in. Gelukkig tijdens het laden van een bestelbusje en niet achter het stuur. Gevolg: opname ziekenhuis. Dubbele longontsteking. Kantje boord, volgens de artsen.

Dit was een voorbeeld dat niet op zichzelf stond. Mijn leven is doorspekt met dat soort momenten. Een vreemd soort loyaliteitsgevoel (arbeidsethiek?) dat ik tot in het belachelijke overdreef. Uiteindelijk heeft dat in nogal wat blijvend ongemak in lijf en leden geresulteerd. En mijn alarmbellen zijn stuk. Dat is niet zo heel erg, want er is er één voor in de plaats gekomen. Maar dan moet ik wel scherp zijn. Ik heb het over de negeerbel. Ik merk dat ik op het moment weer veel aan het negeren ben. Old habbits die hard. En dat is gezien mijn medische status van dit moment zéér onverstandig. Dus moet ik de rem intrappen. Dat gaat niet van harte. Sterker nog, dat voelt heel erg tegennatuurlijk.

Mijn fysieke toestand loopt achteruit. Waar voortgang verwacht werd. Ik slaap nu meer dan ik wakker ben. En dat hakt flink in mijn beschikbare tijd. Die gaat nu voor een groot deel op aan schrijven. Dat vind ik op zich niet erg. Schrijven is m’n lust en leven. Maar om te kunnen schrijven heb ik wel een leven nodig. En als dat slapend gevuld wordt, dan blijft er weinig over. Er staat ook, moet ik tot mijn eigen verdriet constateren, te weinig tegenover. De ambitie toen ik begon was zo groot als mijn enthousiasme. Ik zou toch zeker een paar honderd donateurs bij elkaar weten te schrijven en vervolgens de kankerbestrijding laten delen in de opbrengst. Onderweg zou ik ook wel even ervoor zorgen dat ik niet meer afhankelijk zou zijn van die vermaledijde UWV. Tja…

Dat pakte nogal anders uit. Na ruim 800 stukjes dagelijks schrijven ben ik op dit moment te moe om dit vol te houden. Ik heb een trouwe groep bloggers om me heen verzameld, dat wel. In al die tijd is er maar één afgehaakt (weet iemand hoe het met Connie P. gaat? Ik zie haar ook niet meer op Twitter). Laat ik nog maar even benadrukken dat het mij nooit om de poen ging. Althans niet in de zin dat ik er rijk van moet worden. Bijna alles van (materiele) waarde heb ik tijdens mijn leven al weggegeven. Dus dat interesseert me maar matig. Wel stoort me dat ik niet genoeg bij elkaar kan schrijven om onafhankelijk te zijn. En dan bedoel ik onafhankelijk van het gedrocht dat UWV heet. Ik ben nu eenmaal voor het leven afgekeurd. Werken kan ik niet meer, schrijven gelukkig wel.

Anyway. Ik moet me aanpassen naar mijn huidige situatie, wil ik langer meegaan dan vandaag. Dus doe ik dat. Ik blijf schrijven, alleen minder. Ik heb mijn donatiepagina aangepast. Dus diegene die nu willen doneren alles gaat naar de site en bloggers. Daarom deze oproep blijf indignatie steunen, wij willen de pagina vrij houden van een paywall, maar dat moet je zelf weten. Vanaf nu komen er twee nieuwsbrieven (gegarandeerd) per week in je mailbox niet alleen van mij maar ook van de anderen bloggers op deze site. Misschien meer, maar nooit minder. Gezien de aversie die sommige mensen hadden tegen de KWF heb ik het goede doelen principe laten varen. Nog maar één goed doel en dat ben ik. Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om eenmalige donaties te doen. De fans van indignatie hoeven niet te treuren. Indignatie wordt niet vergeten.

Wanneer de vingers jeuken, wordt er getikt, blijf ons steunen en veel leesplezier.

PS: we nog voor het einde van deze maand onze hosting betalen maar wegens mijn ziekte kom ik op dit moment niet rond.

Er is een openstaand bedrag van 134,23 EUR

Wie helpt mij?

Overweeg alstublieft om ons te steunen als donateur of ondersteunend lid, ook wij hebben onze inkomsten zien dalen in deze heftige tijden daarom, KLIK HIER voor IBAN of via PayPal hieronder!, wil je ook onze berichten zoveel mogelijk delen dit is voor ons van levensbelang, hartelijke dank en veel leesplezier. Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Algemeen

België Drugslab ontdekt nabij NAVO-terrein

Published

on

belgie

Interessante nevenactiviteiten: Drugslab opgegraven op nucleaire NAVO-basis in België

Op een Belgische militaire basis werd een clandestien drugslaboratorium ontdekt, waar ook NAVO-kernwapens zijn opgeslagen , waar ook op grote schaal de synthetische drugs-ecstasy werd geproduceerd. Zoals het parket van de provincie Limburg dinsdag bekendmaakte, bevond het laboratorium zich op de basis van Kleine Brogel in het noorden van België. Het werd vervolgens opgegraven met de hulp van experts van de Federale Politie van het Criminologisch Instituut en de civiele bescherming.

De twee aangehouden verdachten zijn inmiddels vrijgelaten, aldus de officier van justitie. Beiden zijn niet in dienst van het Belgische Ministerie van Defensie. Het werd opengelaten of er tegen hen beiden nader onderzoek werd gedaan. Naast de Belgische luchtmacht wordt de militaire basis ook gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht. Het Belgische parlementslid Samuel Cogolati van de Ecolo-partij meldde in 2019 dat daar “tien tot twintig” kernkoppen voor de NAVO waren opgeslagen. Volgens de bevindingen van de speurders wordt de aan Nederland grenzende provincie Limburg vaker door criminelen gebruikt voor drugsdepots en drugslaboratoria.

België berucht als hotspot

België staat in Europa al lang bekend als een centrum voor de productie van drugs, met name ecstasy . De twee gelijknamige provincies in België en Nederland zijn altijd het middelpunt van onderzoeken. Grote hoeveelheden cocaïne komen het land binnen via de haven van Antwerpen, en pillen lijken minder dan 50 eurocent te kosten om te produceren – terwijl de straatwaarde in België en Nederland rond de 5 euro ligt. In Australië mag je ze echter voor minimaal 20 euro verkopen.

Altijd geweldige vondsten

De handel in dit type drugs gebeurt in België vaak via internet, naar het voorbeeld van de gewone onlinedealers. In 2017 werd in Nederland, op de grens met België , materiaal gevonden dat is gebruikt om een ​​miljard ecstasypillen te maken . En in 2013 werd op een afgelegen boerderij een enorm laboratorium ontdekt met de capaciteit om miljoenen ecstasypillen te maken. In die tijd was het de grootste dergelijke faciliteit in Europa. Het is echter minder vertrouwenwekkend dat synthetische drugs worden gehanteerd in het hart van de westerse nucleaire afschrikking, in militaire bases en in de buurt van wapenarsenalen…

Overweeg alstublieft om ons te steunen als donateur of ondersteunend lid, ook wij hebben onze inkomsten zien dalen in deze heftige tijden daarom, KLIK HIER voor IBAN of via PayPal hieronder!, wil je ook onze berichten zoveel mogelijk delen dit is voor ons van levensbelang, hartelijke dank en veel leesplezier. Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.Continue Reading

Algemeen

Boeren roepen in online groepen op tot burgeroorlog: ‘Laat Den Haag maar branden’

Published

on

boeren

In online groepen van boeren op internet klinkt oorlogszuchtige taal. Er wordt opgeroepen tot een ‘complete oorlog’ tegen Den Haag. Een bergingsbedrijf dat in opdracht van de politie een trekker van de weg heeft gehaald wordt bedreigd.

In de Telegramgroep ‘Boeren in Opstand’ met ruim tweeduizend leden plaatsten deelnemers dinsdag teksten als: ‘Laat Den Haag maar branden. Het kabinet heeft de oorlog verklaard aan iedereen. Het is nu oorlog’, ‘Als je een gewapende burgeroorlog wilt, kun je hem krijgen ook’, ‘Land mag op slot. Het is oorlog. Klaar mee’, ‘Bloeden zullen ze, die teringzakken’.

In de groep, waarin meestal maximaal zo’n driehonderd personen online zijn, klinken ook oproepen tot matiging. Die hebben nauwelijks effect. ‘Regering omverwerpen is de oplossing’, stuurt ‘Ganzekip Duck’. ‘Voor Rutte is er maar 1 oplossing: zoutzuur’, schrijft ‘Lordbuff’. ‘Dit kabinet is ziekelijk en moet WEG!!! Goedschiks of kwaadschiks’, meldt ‘Mr S’.

Bergingsbedrijf krijgt honderden doodsbedreigingen

Dat dergelijke oproepen ook tot actie kunnen leiden, blijkt als de politie maandagavond op de A28 een trekker in beslag neemt die de snelweg blokkeert. Een bergingsbedrijf zet het voertuig op een vrachtwagen. In de Telegram-groep wordt gevraagd naar de naam van het betrokken bedrijf. De volgende ochtend wordt de naam gedeeld, inclusief adresgegevens en een telefoonnummer. ‘Allemaal even een lief bedankje achterlaten’, stuurt Nikola Tesla.

Een medewerker van het bedrijf vertelt een paar uur later telefonisch dat hij ‘honderden doodsbedreigingen’ heeft ontvangen. ‘Ik wil niet alles herhalen. Veel geschreeuw met ziektes. De telefoon stond roodgloeiend.’ De man, die liever anoniem wil blijven, neemt niet meer met zijn eigen naam op. Het bedrijf heeft alle wagens, die normaal bij de werknemers blijven, uit voorzorg teruggehaald. ‘We worden voor van alles uitgescholden. Er werd gezegd dat ze met 150 trekkers naar onze zaak zouden komen.’

In de Telegram-groep is een bont gezelschap actief van spontane bezoekers, complotdenkers, boeren die actie willen voeren en toehoorders. Er wordt opgeroepen om 5G-masten in de fik te steken, snelwegen te blokkeren en ‘overheidsvoertuigen ondersteboven’ te rijden.

Woensdag staan nieuwe acties op het programma, schrijft ‘Regina Vdf’, die een bericht uit een andere groep deelt met de oproep naar het provinciehuis in Leeuwarden te komen. Ook die oproep gaat gepaard met een waarschuwing. ‘Woensdag gaat alles breken! We beginnen bovenaan!! Leeuwarden wordt de eerste steen die breekt!!!!!’

 

Overweeg alstublieft om ons te steunen als donateur of ondersteunend lid, ook wij hebben onze inkomsten zien dalen in deze heftige tijden daarom, KLIK HIER voor IBAN of via PayPal hieronder!, wil je ook onze berichten zoveel mogelijk delen dit is voor ons van levensbelang, hartelijke dank en veel leesplezier. Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.Continue Reading

Algemeen

Dappere nieuwe WEF-wereld: baan verliezen aan de robot, kritiek “als een atoombom”

Published

on

wef

Het World Economic Forum (WEF) onder leiding van “Great Reset“-architect Klaus Schwab legt ons regelmatig in korte video’s uit waarom we de radicale herstructurering van de wereld geweldig moeten vinden. De voorbeelden zijn legio, we hebben verschillende actuele originele “tips” uit de globalistische kring verzameld.

Nieuwe grap: fietsen en belastingdruk tegen Poetin

Het nieuwe model zijn mensen die noodgedwongen overstappen op het overvolle openbaar vervoer en de fiets – want dat maakt hen onafhankelijk van Rusland.

Natuurlijk worden ze nog meer ‘onafhankelijk’ als er belastingen worden geheven op Russische olie. Dat maakt het natuurlijk niet duurder voor de consument en ruïneert Poetin. Echt deze keer, ik beloof het….

baan verlies? Maakt niet uit! Vrijdag naar het veld met jou!

Dat wil zeggen als ze hun baan als kelner niet verliezen aan kunstmatige intelligentie of hun baan als magazijnmedewerker aan een robotgeit, wat volgens het WEF een rage is.

De rest zou dan maar vier dagen moeten werken – en op vrijdag, bij voorkeur in het veld, om voedselcrises te voorkomen.

Die je dan natuurlijk aan het volk wil verkopen als arbeidersemancipatie…

Lukt het niet, dan komt de volgende golf asielzoekers

Als de Derde Wereld er niet in slaagt de hongercrisis, aangewakkerd door de globalisten, te voorkomen, dan worden mensen uit ontwikkelingslanden over de wereld getransporteerd als ‘menselijk kapitaal’, dat alle anderen alleen met fluwelen handschoenen zouden moeten behandelen.

“Desinformatie” zoals atoombom, maar geeft nog steeds Mars

Iedereen die deze ideeën bekritiseert, is natuurlijk een gevaar: onlangs vergeleek een deskundige “desinformatie” met atoombommen – helaas is dat geen grap.

Of je dan de critici naar Mars stuurt, of er zelf heen gaat om de “ongehoorzamen” op de gebroken aarde achter te laten, valt nog te bezien…

Overweeg alstublieft om ons te steunen als donateur of ondersteunend lid, ook wij hebben onze inkomsten zien dalen in deze heftige tijden daarom, KLIK HIER voor IBAN of via PayPal hieronder!, wil je ook onze berichten zoveel mogelijk delen dit is voor ons van levensbelang, hartelijke dank en veel leesplezier. Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.Continue Reading

Steun ons werk

Recente reacties

Nieuws bij de buren

De bazen van het ‘Veiligheidsberaad’ zijn stiekem een nieuwe macht aan het worden

Tot ruim twee jaar geleden had nauwelijks iemand gehoord van ‘veiligheidsregio’s’, laat staan van ‘het Veiligheidsberaad’. Maar in coronatijd waren de burgemeesters van de veiligheidsregio’s en vooral hun voorzitter Hubert… [...]

Het bloedbad van Melilla

37 Afrikanen kwamen om bij een poging om over het hek van de Spaanse enclave Melilla in Marokko te springen. Ceuta en Melilla zijn twee steden die op het Afrikaanse… [...]

Welkom in Circus Rutte!

Je wordt gekwalificeerd als een tassendraagster van de Minister-president Rutte, laat een paar traantjes en het linkse deel van de Tweede Kamer staat op zijn achterste benen. Een linkse politieke… [...]

Waarom was er geen georganiseerd verzet tegen de staatsgreep van 6 januari van Trump?

Trump – De lopende hoorzittingen van het Amerikaanse Congres over de gebeurtenissen van 6 januari 2021 hebben harde waarheden aan het licht gebracht over de zieke, precaire staat van de… [...]

Europa wil oorlog

Europa moet zich voorbereiden op de zondvloed die op haar afkomt, en dat allemaal omdat de Litouwse satrap van de NAVO denkt dat ze een Mozes is, die twee delen… [...]

Indignatie is 5 jaar vrij, eerlijk en onafhankelijk, daarom is het tijd voor onze actie. Geen miljardair bezit ons, geen MSM controleren ons. Wij zijn een door lezers ondersteunde non-profitorganisatie. In tegenstelling tot veel andere publicaties, houden we onze inhoud gratis voor lezers, ongeacht waar ze wonen of het zich kunnen veroorloven om te betalen.

steun wij zullen zeer dankbaar zijn.

KLIK HIER OM TE DONEREN